Tre unge varetægtsfængslet efter groft hjemmerøveri

De tre fængslede, som alle er af anden etnisk oprindelse end dansk, tilhører ifølge Ekstra Bladet ikke direkte nogen af de etablerede bander, men de har alle tilknytning til bandemiljøet i Roskilde.

Tirsdag blev tre unge på henholdsvis 27, 22 og 20 år varetægtsfængslet til den 17. september, sigtet for både røveri og frihedsberøvelse. Det skete ifølge Ekstra Bladet i et grundlovsforhør bag lukkede døre i retten i Nykøbing Falster, hvor de alle nægtede sig skyldige.

Frihedsberøvede yngre familie

Forud for røveriet, der fandt sted den 31. juli, skal gerningsmændene have frihedsberøvet en yngre familiefar, hans kone og parrets lille barn, som de kørte rundt med i en bil i op mod en time for at få manden til at røbe, hvor offeret for røveriet opholdt sig, skriver Ekstra Bladet.

Bagefter opsøgte de den 24-årige på en adresse i Sakskøbing. Her blev han under voldsomme trusler tvunget til at aflevere det store beløb og smykkerne.

Motiv savnes fortsat

Vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen siger til Ekstra Bladet, at politiet af efterforskningsmæssige grunde ikke har offentliggjort røveriet før nu.

»Vi savner fortsat et motiv. Derfor vil jeg ikke gå i detaljer om, hvad vi mener, der er sket,« siger han.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto