Ryd op i dit liv og få mere ro, tid og overskud!

BRUG DIN TID PÅ DET DU HAR LYST TIL:

Når du ikke skal bruge tid på at lede efter ting som er blevet væk, sparer du en masse tid. Den tid kan du bruge på lige præcis det DU har lyst til.

SPAR PENGE

Når du ved hvad du har i dine skabe, vil du ikke købe dobbelt af noget. Måske vil du sågar finde mange gode ting når du rydder op, ting du ikke kunne huske at du havde, at der vil gå mange måneder, hvor du slet ikke behøver at handle ind. Undersøgelser i USA viser, at 15-20% af husholdningsbudgettet i familier der roder, bliver brugt på at købe dubletter.

KOM AF MED STRESS

Når man har styr på sine ting, skaber det overblik og overskuelighed og  det er med til, at du kan komme af med stress. Når du kravler over dit rod for at komme rundt i dit hus eller hidser dig op over alle de ting du ikke finder, stiger dit blodtryk og du føler dig stresset. Det slipper du for når du har styr på dine ting.

FÅ MERE ENERGI OG OVERSKUD

Når du rydder op, får du en ny enkelhed i dit liv. Denne enkelhed fører til mere energi og overskud i din hverdag. Det har en positiv afsmitning på mange sider af dit liv, og skaber plads til mere af alt det sjove i din hverdag. Den nye energi og overskud kan føre mange positive ting med sig i dit liv, på områder som f.eks. parforhold, familie og karriere.

FÅ EN SUNDERE BOLIG

Når du rydder op og fjerner ting fra din bolig, bliver det nemmere at få gjort ordentlig rent. Alt dit rod samler masser af støv og insekter. Det er rigtig skidt for dit helbred, når det gælder astma og allergier. Derfor vil det give dig en sundere bolig og et bedre helbred, at få ryddet op i din bolig.

Læs tips til hvordan du kommer i gang med oprydningen på min hjemmeside http://www.oprydningsspecialisten.dk/tips.html

God fornøjelse med oprydningen 🙂 Mvh. Oprydningsspecialisten, Christine Larseng Bang

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto