Konsulentfirma fra Roskilde med i ambitiøst klimaprojekt

I fremtiden kan ledere fra hele verden, komme til Danmark, for at lære at udvikle deres virksomheder.

Efter grundig undersøgelse af og møder med tre af verdens bedste business-skoler, bliver et dansk initiativ nu koblet sammen med MIT (Massachusetts Institute of Technology). Visionen er at opbygge en global lederuddannelse for ledere i energi- og klimavirksomheder.

Claus Hellmann hjælper i projektet

Idémanden Torben Kirkegaard, der samarbejder med Fredericia Kommune, har bedt Claus Hellmann fra Roskilde om at hjælpe med projektet.

Det første kursus vil blive gennemført i efteråret 2014. Det vil foregå dels i Fredericia og dels på MIT’s campus nær Boston.
Claus Hellmann har netop besøgt Harvard Business School og konkurrenten MIT i Cambridge USA. Det var ikke en almindelig ferievisit, men møder, der kan skabe grundlag for et helt nyt og banebrydende program for ledere fra hele verden.

Vi kan noget særligt i Danmark

Claus Hellmann siger: “Vi kan noget i Danmark, indenfor virksomheder der arbejder med energi og klima, og derfor vil det være naturligt, at vi bliver et center for lederudvikling indenfor disse brancher. Vi kan – lidt populært sagt – blive en slags “Energy- and Climate Valley”. På toppen af det er Danmark i forvejen et foregangsland vedr. grønne initiativer.

Valget af ‘MIT’ som samarbejdspartnerMIT Hellmann energi

At en enestående dansk idé kobles sammen med MIT er ikke så underligt.

For vi kan ikke det hele. I dag skal ledere både have de langsigtede visioner, og samtidig kunne reagere hurtigt på de mange ting, der med lynets hast ændrer på forudsætningerne for at drive virksomhederne. Vi skal derfor alliere os med de bedste business-skoler i verden, for at få udviklet de dygtigste ledere på globalt plan.

Jagt på sponsorer

Inden det konkrete udviklingsarbejde begyndes, er der imidlertid brug for sponsorer. De første har meldt sig, men der er brug for flere og de skal skaffes i den nærmeste fremtid.

Arbejdstitlen for projektet er “The International Energy and Climate Program”, som vil være en non-profit organisation med udgangspunkt i Fredericia Kommune.

 

outlet messeShoes N More i Roskilde deltager i
Outlet Delux Messen i weekenden den 7- og 8- september

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto