Tasker der kan betale sig!

Jeg har svedt og grædt mig gennem et univers af utallige tasker, for at finde lige præcis dem, der ligner drømme-taskerne fra min første artikel, men som faktisk er til at betale, endda for under en flad (eller sølle?) 200-basse…HVAD!? tænker du nok.. men jo, DET LYKKEDES!

At snuble over den perfekte taske

Uanset hvad, så kan det skam betale sig at sidde lidt ekstra ved computeren (eller ipad ‘en, hvis man ejer sådan en) for nettet er spækket med tasker, store som små, dyre som billige, og er der noget dejligere end at snuble over TASKEN der bare har det hele.. den passer lige præcis til den man er, til den stil man har, og man kan virkelig ikke undvære den selvom knagerne i gangen er overdækket med tasker, og man egentlig har tænkt sig at sælge lidt ud af det, så man har råd til nogle nye. (Jeg ved du kender det!)

Det betaler sig

Men de ekstra minutter du tager dig tid til at finde den rigtige taske, kan du ende ud i en taske der ikke kun er perfekt, men som er til at betale uden du behøver at skille dig at med de gamle først.

Et lille tip

Du kan give dig selv mere tænke tid, om det er den helt rigtige taske – når du handler på nettet, og du kan sammenligne priser mellem alle de vidunderlige sider så du ender ud i noget der IKKE er et fejlkøb. Det var lige dagens tip!

Designer-tasker vs. billige tasker

Tilbage til designer-tasker vs. billige tasker, så råder jeg til at finde min forrige artikel frem, da jeg som sagt har fundet tilsvarende tasker der ligner, men som er betydeligt billigere og selvfølgelig ligeså fantastisk lækre, så kan I måske selv bedømme om designer-drømme-taskerne stadig er det fedeste i verden, eller de billige faktisk er helt lige så skønne..

Min mening?… Færre penge, flere goddies!

{loadposition billigetasker092013}

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto