Dennis Lind skriver dansk motorsportshistorie med endnu en DTC dobbeltsejr

Flot bedrift

Ved femte afdeling af Auto-G DTC mesterskabet tog han en dobbeltsejr og dermed blev han den første racerkører i mesterskabets historie, der lavede den flotte bedrift to afdelinger i træk. Ved sidste afdeling på Jyllandsringen for 14 dage siden gav Dennis Lind  nemlig også baghjul til den tidligere Formel 1 kører Jan Magnussen og Le Mans vinderne John Nielsen og Casper Elgaard.

Modstod presset

Ved løbet på Padborg Park, hvor 14 biler stillede til start, startede Dennis Lind fra Pole Position i sin rød/sorte Camaro fra Team DMD, i øvrigt Dennis’ tredje Pole Position i træk. Dennis åbnede hurtigt et hul til de efterfølgende i første løb, men en safetycar bragte John Nielsen op bag ham og de to lå tæt de sidste omgange. Dennis modstod dog presset og kørte sejren hjem foran John Nielsen og Casper Elgaard.

Glat bane

Grundet reglen om, at der byttes rundt på top otte, startede Dennis andet løb fra ottende startposition. Regnen begyndte så småt at falde, da løbet blev startet, men alle startede på tørvejrsdæk. Dennis leverede en fantastisk første omgang på det glatte underlag og lå på femtepladsen, da de passerede målstregen første gang.

Opsigtsvækkende overhaling

lind overhaler fjordbachHerfra jagtede Dennis den førende norske mester Marius Nakken, Anders Fjordbach, Michael Outzen og John Nielsen. En efter en kom han forbi de forankørende, men særligt overhalingen af John Nielsen vakte opsigt. John Nilesen kom i klemme ved en duel med Outzen og Dennis udnyttede chancen. De to lå side om side gennem et par sving, men Dennis holdt sig flot på ydersiden og fik gennemført den flotte overhaling. Kun tre omgange før mål passerede han nordmanden på den efterhånden meget våde bane og kunne køre sejr nummer to i hus, den fjerde i træk og sæsonens femte sejr.

”Jeg er super glad”, siger Dennis Lind

”Jeg har virkelig svært ved at sætte ord på det hele lige nu” sagde Dennis Lind efterfølgende. ”Jeg er super glad. Selvfølgelig håber man på, at man kan tage to sejre, men jeg ved også hvor svært det er. Så at have gjort det to afdelinger i træk og være den første der gør det, gør mig meget, meget glad. Løbet troede jeg, at jeg havde under kontrol, men så kom der safetycar og John Nielsen kom tæt på og var oppe og puffe en enkelt gang, men den holdt hjem.

Takker alle gutterne

Dennis Lind sejrAndet løb var rigtig svært, grundet den våde bane. Jeg var flere gange helt på grænsen og da jeg gik forbi Fjordbach var det med en sen nedbremsning og jeg tror, at alle fire hjul låste, men jeg holdt den lige nøjagtigt på banen. Det er en fantastisk følelse igen at tage to pokaler og jeg må takke alle gutterne i mit team for altid at give mig en rigtig god racerbil”.

I næste weekend køres sjette afdeling af Auto-G DTC i Norge i forbindelse med Nordens vel nok største motorsportsbegivenhed på Rudskogen.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto