Lille danskejet familevirksomhed lander stor tøjkontrakt med Hoffmann

Hoffmann der har 500 ansatte under Veidekke konsernen, har igen valgt at bruge Nina Nielsen A/S som leverandør af deres arbejdstøj, fordi kvaliteten er god, leveringen er i top og priserne er konkurrencedygtige.

Medarbejder er ansigtet udadtil

Medarbejdere i marken repræsenterer firmaet og er ansigtet udadtil, derfor er beklædningen en vigtig brik i puslespillet. Med firmalogo på tøjet, og ens klædte medarbejdere, kan kunder og forbipasserende altid se, hvilket firma der repræsenteres på de pågældende steder. Det skaber tryghed hos kunderne og Nina Nielsen A/S formår at levere en samlet pakke, fortæller Hoffmann.

Går ikke på kompromis med sikkerheden

”Alle vores medarbejdere skal komme hjem fra arbejde med alle lemmer i behold”. Sikkerheden er i højsædet i Hoffmann. Med mange medarbejdere, er det en ting der bliver prioriteret højt. Lige fra sikkerhedsudstyret til beklædning og sikkerhedsfodtøj.

Kun det bedste er godt nok!

I samarbejde med Nina Nielsen A/S har Hoffmann fået specialdesignet arbejdstøj, herunder arbejdsbukser. Salgsdirektør Søren Nielsen har plukket detaljer fra de mange bukser på markedet, og sat det hele sammen til en buks, som Nina Nielsen A/S har fået specialdesignet til Hoffmann. Det handler ikke kun om design men også kvalitet. De to ting må gå hånd i hånd.

Nina Nielsen A/S er dygtige til at introducere leverandører og vi har sammen en god dialog med producenterne, hvilket betyder at vi i fællesskab kan finde den løsning, som er optimal for os”, slutter Hoffmann af med.

Se mere på ninanielsen.dk

nina nielsen hoffmannnina nielsen hoffmann

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto