Dennis Lind vil vinde Nordens største motorsportsbegivenhed

Løbet afvikles ved Nordens største motorsportsbegivenhed ”Rudskogen Motorfestival 2013”.

Dennis Lind favorit i Rudskogen

Danske Dennis Lind kommer til Rudskogen som favorit til at vinde DTC løbet, der afvikles sammen med den norske pendant NTCC og udgør hovedløbet ved festivalen. Selvom Dennis Lind ikke kender banen, har hans dominans med fire sejre i de sidste fire løb gjort ham til en af favoritterne i det store felt.

Skarp konkurrence

Men der bliver skarp konkurrence fra den norske mester Marius Nakken der er på hjemmebane, ligesom konkurrenten i DTC mesterskabet John Nielsen, der ikke alene kører rigtig stærkt, men også stiller med en stor erfaring, der gør ham stærkt på den for danskerne ukendte bane. Også danske Casper Elgaard har vist, at han er sulten efter sin første DTC sejr i mere end to år, så han vil helt sikkert også gå efter sejren i det norske.

Banen ser rigtig fed ud

”Jeg glæder mig” siger Dennis Lind. ”Det er altid spændende at komme til en ny bane. Det giver nye udfordringer og næsten alle fra den danske serie har samme vilkår. Kun tre danske kørere har kørt på banen tidligere. Jeg har set billeder og lidt video fra Rudskogen og banen ser rigtig fed ud, med store stigninger og fald og udfordrende sving.

Vil være med helt fremme

Dennis LindJeg tager tingene som de kommer, men tror, at vi hurtigt kan begynde at arbejde med opsætningen af bilen. Men jeg har et godt team bag mig og jeg tror hurtigt finder farten, så vi kan være med helt fremme. Jeg kører for at vinde og det er målet, men jeg kigger også på mesterskabet og vil også tænke i den retning, hvis det bliver nødvendigt”.

Alle sejl er sat til

Nordmændene har sat alle sejl til, for at årets Motorfestival skal slå sidste års publikumstal på 17.000 tilskuere. Den nye Rudskogen, der blev indviet sidste år, ejes af blandt andet den syvdobbelte Formel 1 verdensmester Michael Schumacher, og Norges regering har besluttet at gøre banen til Norges centrum for motorsport. Banen er designet af Herman Tilke, der står bag langt de fleste af de nye Formel 1 baner og den er nordeuropas mest moderne og eksklusive bane.

Verdens mest kende Formel 1 team kommer

Rudskogen har Formel 1-licens og det er lykkedes at få intet mindre end verdens mest kendte Formel 1 team Ferrari, til at komme med en Formel 1 bil, for at forsøge at slå banerekorden, der sidste år blev sat af Red Bulls Formel 1 team, med Sebastian Buemi bag rattet. Det er den tidligere Formel 1 kører Marc Gene, der kommer sammen med Ferrari teamet og skal forsøge at komme under 1:10.020 på den 3,2 km. lange og meget kuperede bane.

Træning for Auto-G DTC starter med træning fredag, tidtagning og løb et lørdag og løb to søndag.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto