Dennis Lind vinder nordens største motorløb

Løbet svarer til dansk motorsports svar på superligaen, DTC. Det var Dennis Linds sjette sejr denne sæson og den femte i træk. Med sejren bragte Dennis Lind sig i spidsen af Auto-G DTC mesterskabet foran den tidligere Le Mans vinder John Nielsen.

 

Suveræn stil

I lørdags førte Dennis Lind løbet fra starten, efter at have taget sin fjerde Super Pole i træk, endda i suveræn stil hele 1,4 sekund foran nummer to, den norske mester Marius Nakken.

”Det her er kæmpe stort og helt uforståeligt. Det er helt utroligt og jeg er bare super glad” sagde en storsmilende Dennis Lind efter løbet, der også kunne høre roserne fra de norske kommentatorer, der mente atDennis var at finde øverst på skamlen på Le Mans om 5 år.

Dennis Lind udbyggede føring i DTC efter klog kørsel

Søndag kørte Dennis Lind en flot andenplads hjem i svære betingelser. Vejret i Norge viste sig, modsat lørdag, ikke fra sin flotteste side og netop som løbet skulle til at starte og bilerne var sendt ud på deres opvarmningsomgange, begyndte regnen at falde. Alle biler var på tørvejrsdæk, så forholdene for kørerne var rigtig svære på det glatte underlag.

Fra ottende startplacering arbejdede Dennis Lind sig stille og roligt op gennem feltet og passerede blandt andet mesterskabsrivalen John Nielsen med en flot overhaling udenom i den hurtige ”Angskurve”.

Bilen var en håndfuld at holde på banen

”Det var rigtig, rigtig svære betingelser” sagde en glad Dennis Lind bagefter. ”Nøjagtig som starten skulle gå, begyndte dråberne at falde og regnen tog til løbet igennem. Bilen var virkelig en stor håndfuld at holde på banen, men jeg havde alligevel god fart og kom godt op gennem feltet. Da jeg fik at vide, at John lå sekser, valgte jeg ikke at tage flere chancer og valgte i stedet køre andenpladsen hjem., der ville være for meget på spil og det ville være rigtig dumt, at smide de mange gode point væk. Et stort tillykke til Mikkel med den flotte sejr. Det var rigtig svære betingelser og han holdt hovedet koldt og fik fortjent sejren”.

Om 14 dage køres finalen i Auto-G DTC på Jyllandsringen ved Silkeborg.

Dennis Lind RudskogenDennis Lind opløb Rudskogen

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto