Flugtbilist meldte sig selv

Ved afhøring af de tre mænd fik politiet oplysninger om, at bilen havde været lånt ud til en lokal 23-årig mandlig bekendt. De tre anholdte blev løsladt, og politiet begyndte at lede efter den 23-årige i området.

Meldte sig selv

Senere på aftenen meldte den 23 årige sig selv på politistationen i Roskilde, hvorefter han blev anholdt. Den unge mand var ædru ved anholdelsen og dybt berørt af sagen.

Tirsdag blev den anholdte sigtet for uagtsom manddrab, overtrædelse af færdselsloven samt for at efterlade en person i hjælpeløs tilstand. Den sigtede har erkendt det faktiske hændelsesforløbet og forklaret, at han blev grebet af panik, da han flygtede fra stedet.

Politiet afventer nærmere undersøgelser

Politiet afventer fortsat erklæringer fra bilinspektøren omkring hans undersøgelser af flugtbilen, herunder erklæring vedr. hastigheden i uheldsøjeblikket.

Politiets jurister har efterfølgende vurderet sagen og resolveret, at den anholdte ikke skal fremstilles i grundlovsforhør, idet den sigtede ikke har været spirituspåvirket på uheldstidspunktet, og fordi kørslen ud fra vidners udsagn ikke ville kunne betegnes som særlig hensynsløs.

Den 23-årige vil, efter at efterforskningen er afsluttet, og forskellige undersøgelseserklæringer er modtaget, blive indkaldt til et retsmøde, når sagen skal bedømmes i retten.

Kilde: Politiets døgnrapport

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto