Gundsø Bodega udsat for røveri

Mandag eftermiddag kom en yngre mand lidt efter klokken 14 kom ind i bodegaen, hvor der ud over Inge Hansen, sad fire kunder. Den unge mand havde en hue på, som dækkede hovedet og han sagde, det var et røveri, skriver Dagbladet Roskilde.

Troede det var en joke

Først tænkte jeg, at det var en af de lokale unge. De kan godt have en lidt grov humor, så måske var det bare en joke. Men han insisterede og tog en pistol frem. Jeg havde ikke lige behov for at finde ud af, om det var en ægte eller en splatterpistol, siger Inge Hansen til Dagbladet Roskilde.

Røveren spurgte efter bodegaens pengeskab. Sådan et findes imidlertid ikke på beværtningen. Inge Hansen pegede på bodegaens kasseapparat og gav røveren indholdet. Han forsøgte derefter at røve kunderne, men de havde kun dankort. Inga Hansen betegner hændelsen som ‘kikset’.

Politiet beder offentligheden om hjælp

Røveren løb fra stedet, og selvom flere gæster løb efter, kunne de ikke fange ham.
Han forsvandt i en mindre, koksgrå bil i retning mod Store Valby.

Midt- og Vestsjællands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde røveren, der beskrives som cirka 25 år, cirka 180 centimeter høj, kraftig af bygning, iført hvid sweatshirt og med hvid strikhue trukket ned over ansigtet.

Politiet ledte, ifølge dagbladet, efter røveren med flere patruljer, men fandt hverken bilen eller røveren.

Kilde: Dagens.dk

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto