Folkeudstilling i Borup

Skovbo Kunstforening er i fuld gang med at modtage tilmeldinger til den traditionsrige, årlige Folkeudstilling, der samler de lokale kunstnere fra hele Midtsjælland. Det er 33. gang, at Kunstforeningen afholder denne åbne, ucensurerede udstilling, hvor alle kan være med.

De 30 først tilmeldte kommer med på udstillingen med maks. 3 værker, der er vægplacerede. For skulptører og kunsthåndværkere, hvis arbejder placeres på podier eller i montrer, er der mulighed for værker.

Det koster 200 kr at deltage, men 175 kr for Kunstforeningens medlemmer.

Der er mulighed for at udstille maleri, tegning, akvarel, collage, foto, tekstil, skulptur, glas, keramik, træskærearbejde m.m.
Gennem årene har der altid været stor interesse for at udstille og ferniseringen er et rigtigt tilløbsstykke, hvor der er musikalsk underholdning, og hvor snakken går. Det er den årlige mulighed for at møde andre, der arbejder med de samme ting, og udveksle ideer og erfaringer.

Tilmelding

Udstillingens sekretær Birgit Johanneson, 66, 4140 Borup (tlf. 8819 0760), står for tilmelding og information vedrørende udstillingen. Folkeudstillingen løber i perioden 10. november til 16. december.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto