Kunstweekend og efterårsferie skal redde liv i Boserup skov.

Hjertestarter til Boserup Skov

Poul Erik Bermann som for tiden udstiller i Galleri Boserup har iværksat en indsamling til en Cardia hjertestarter som koster 14.937,50,- og har velvilligt doneret et helt nyt voksmaleri til en værdi af 3.400 kr. som udloddes i lodder á 100 kr., som start på indsamlingen.

Man er naturligvis også velkommen til at donere større eller mindre beløb til indsamlingen, det kan ske ved henvendelse til Poul Erik Bermann på tlf. 20 26 49 40.

Workshop 28.-29. september

I weekenden den 28.-29. september vil Poul Erik og Helle Hermann igen lave workshop med voksmaleri/encaustic, så alle kan prøve deres talenter.

Derudover vil der i denne weekend være en specialudstilling med glas, træ, og keramik. Der bliver mulighed for at købe værker af trædrejer Jens Nielsen, Helle Højer Keramik og Eva Rasmussen (med glaskunst), som alle giver et bidrag til hjertestarteren. Poul Erik Bermann udstiller i Galleri Boserup indtil d. 27. okt.

Medbring en voksen i efterårsferien

I skolernes efterårsferie vil der tirsdag, onsdag og torsdag, fra kl. 11 -15 være workshop i Galleri Boserup, hvor ferieramte børn fra 4 år kan medbringe voksne, og arbejde med forskellige kunststilarter. Der vil også være forskellige indsamlingsaktiviteter til hjertestarteren.

Lodtrækningen

HjertestarterSøndag d. 27. okt. kl. 14.57 trækkes der lod om maleriet, og hjertestarteren vil blive overdraget til gæsterne i Boserup Skov, repræsenteret ved Skovløber Henrik Danshøjgaard, lederen af naturcenteret Boserupgård Tim Krat, og Irina Fedorova som bestyrer Galleri Boserup.

 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto