Mangler du inspiration til boligindretningen?

Inspiration i blade

Det ér jo ikke altid nemt, alt det med indretning, og at gøre sit hjem personligt og lækkert.Til tider kan det næsten blive uoverskueligt.. men det behøver det slet ikke at være!

Det har blandt andet boligmagasiner og websider sørget for. Det er bare om at samle idéer ind, og selvfølgelig lyst til at gøre noget ved dem. Et rigtig godt tip, er IKEA’s katalog (som du helt sikkert har fundet i din postkasse, ligesom mig) som er spækket med idéer til indretning, fede og skæve detaljer du kan lave med ting du måske i forvejen har i hjemmet, og helt simple tips, der ikke kommer til at koste for meget. Hvis du ikke ved hvordan du skal huske alle idéerne, så hiv siderne ud af bladet, og gem dem!

Gør det billigt

Selvom du står midt i virvarret af disse skønne boligblade-idéer og store tanker om dit hjem, så behøver du altså ikke vente med at komme i gang fordi du først lige skal have råd til den der store sofa fra ILVA eller reolen der koster det dobbelte af hvad du giver din frisør – for du kan bruge ting du har i forvejen. Du kan også (som mig) gå på jagt på loppemarkeder, eller den blå avis på nettet. Der er guld ved al genbrug, det handler faktisk bare om at bruge fantasien…

Så brug den!  

 

{loadposition bolig_ide}

 

 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto