Det er “Konge” at køre MTB i Roskilde på søndag

Kongesporet er en udfordring for alle motionister, der gerne vil prøve kræfter med mountainbike i kuperet og afvekslende terræn. Der er lukket for tilmelding, men der meldes om op til 700 deltagere, så der er masser at kigge på.

Deltagerne har tilmeldt sig til 3 forskellige ruter alt afhængigt af hvor langt de mener de kan køre og hvad dagsformen rækker til.

  • Kongesporet, Hel Distance 105 km, Start kl.9:00
  • Kongesporet, Halv Distance 42 km, Start kl.9:15
  • Kongesporet, Kvart Distance 21 km, Start kl.9:30

De centrale ruter der benyttes, er det relativt nye mtb spor i Boserup skov, som indeholder de mest teknisk svære stykker.

Kom og hep på os

Også pigerne kører KongesporetMTB sporet i Himmelev skov benyttes også, hvor der nok også skal komme sved på panden. Den korteste af distancerne kører kun i Himmelev skov, hvorimod de to længste benytter begge mtb spor som begge ligger tæt på Roskilde bymidte.

Når rytterne skal køre mellem de to mtb spor bliver de ledt rundt på en rute i både Folke- og Byparken, hvor du kan se de mange farvestrålende mountainbikere. Har du lyst til mere luft om ørerne, så kom ud i Boserup eller Himmelev skov og følg rytterne helt tæt på. Nyd samtidigt de smukke træer der er ved, at skifte til efterårets fantastiske farver.

Her på redaktionen stiller vi med 3 mand på den mellemste distance, så kom og hep på os og alle de andre deltagere.

Hvad og hvem er Kongesporet?

Kongesporet er et nyt stort, folkeligt, historiske og frivilligt arrangeret MTB-løb i Roskilde. Kongesporet er startet af klubberne DMK (Dansk Moutainbike Klub) og RMK (Roskilde Moutainbike Klub), som sammen har forpligtet sig til, at afvikle dette løb hvert år, som en værdig afslutning på MTB-sæsonen. Formålet med løbet og foreningerne DMK og RMK, som ejer løbet er, at generere et overskud som kan gives tilbage til sporten og de frivillige.

Billederne er venligst stillet til rådighed af Kongesporet.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto