Mountainbikere invaderede Domkirkebyen

De tre distancer:  103 km, 42 km og 21 km blev kørt med meget flot opmærkning til deltagerne og der var masser af kontrollanter som støtte til, at guide rytterne i den rigtige retning. Selvom der var tre forskellige distancer og de mange ryttere skulle køre i både Himmelev- og Boserup skov, blev rytteren guidet rigtigt fint på vej og hele arrangementet forløb meget flot.

Stor tak til DMK og RMK for et godt mtb arrangement

Der skal derfor lyde en stor tak til de to arrangører Dansk Mountinbike Klub og Roskilde Mountainbike Klub for et fantastisk godt arrangement.

Rytterne blev budt på en meget hurtig rute, da alle sporene var tørre og hårde, men der var en del der måtte lide med kramper i benene, især på det sidste lille stykke på bløde træ spåner på stien fra Byparken op til Domkirken…. den bakke ”trak tænder ud” på mange ;o)

Resultater fra mtb løbet

Kongesporet mtb løb ved Roskilde DomkirkeDet vil være en alt for lang liste, at vise hvis vi skal skrive resultatet på alle deltagerne, men Kongesportet’s hjemmeside har lavet en fin liste som du kan gå ind og se tider og de enkelte deltageres tider fordelt på de tre distancer og du kan også sortere i køn og aldersgrupper. Se resultaer fra MTB løbet Kongesporet i og omkring Roskilde her

Redaktionen på tur

Her fra redaktionen stillede vi op med 3 mand og det var en stor succes kan vi fortælle. Der var smil og glade mænd på de nypudsede mountainbikes og vi fulgtes ad næsten hele vejen, i hvert fald indtil løbet blev givet frit ;o)

Latteren ville dog ingen ende tage, da en træt mand fra redaktionen ikke kunne få benet op over sadlen efter løbet, med det resultat, at han væltede så lang han var, med mtb og det hele. Vel at mærke foran de mange tiljublende tilskuere ;o) Ak ja, og chefen har vist også problemer med sidesår så store som tekopper. Derudover har vi det fint fint og stiller helt sikkert til start igen til næste år.

Billeder fra MTB løbet Kongesporet

Der var en masse sponsorer, tilskuere og andre interesserede som tog billeder af rytterne undervejs. Vi har forsøgt at samle stemningen og viser her nogle af de mange flotte billeder nogle af de flotteste fandt vi via GripGrab facebookprofil hvor du kan finde mange flere.

{loadposition kongesporet2013}

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto