Sagnlandet slutter efterårsferien med håndværk og historier

For mange familier kan det være svært blive enige om, hvad der skal på programmet i efterårets fælles feriedage. At gøre alle glade kan føles som en evig kamp for at blæse og have mel i munden på samme tid.

Men måske kan det alligevel lykkes. For uanset om man er mand for metal, kulinarisk kvindfolk eller nysgerrigt barn, er der noget at opleve i Sagnlandet Lejre.

RoskildeNyheder.dk: Synes godt om os på Facebook, så bliver vi så glade ;o)

Tid og sted – Sagnlandet Lejre

Hører man til blandt dem, der undrer sig over hvordan fortidens mennesker mon fandt ud af at udvinde jern, hamre og banke metallet i form til det kunne bruges som redskaber og våben, eller kunne man bare tænke sig selv at prøve kræfter med smedehåndværket, kan man lægge jernaldersmeden der slider ved essen hele

weekenden den 19. og 20. oktober

Er musklerne i tungen stærkere end i højrearmen, kan man hele uge 42 lægge vejen forbi markedspladsen Ravnebjerg, hvor vikingerne byder forunderlige fortællinger og smagsprøver på den gode simremad.

Hos pottemagerne kan man teste sine kreative evner, og lave lerperler efter alle kunstens regler. Og går man en tur forbi Krikkebjerghuse, kan man give en hånd med årets lyseproduktion og støbe sit eget tællelys til at holde mørket væk på de kommende vinteraftener.

Er man en modig sjæl med hang til hårrejsende historier, kan man både lørdag og søndag tage med på spøgelsestur i Sagnlandets smukke oktoberlandskab, når fortidens døde gnider søvnen ud af øjnene og rejser sig for at give godtfolk og gæster en fortrinlig forskrækkelse.

Se mere info og program på www.sagnlandet.dk

 

Arbejde i jernaldersmedjen – Sagnlandet Lejre

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto