Et Livsstilhold i Roskilde

TAB DIG PÅ DEN BEDSTE MÅDE

Du har muligvis hørt om Livstilsholdet, der har slået sine rødder ned i fitness centeret Life Club, i Roskilde. Som du nok kan regne ud, så er det et hold (eller nærmere et team), der bla. består af en masse dejlige mennesker, der for det meste har i sinde at tabe sig, og Heidi Nielsen der træner, coacher og vejleder i livsstil, gennem kost og motion, og alle de andre fantastiske ting som Livsstilsholdet har at byde på.  Udover det er den perfekte måde at tabe sig på, giver det dig mere energi, overskud og gør dig i topform ren fysisk og mentalt.. OG DET VIRKER! (Jeg er faktisk selv et af de heldige medlemmer)

MEGET MERE END ET LIVSSTILSHOLD

Ja, som du nok kan se på billedet nederst, så har radiovært Dennis Ravn (aka. ’Zumbakongen’) fra NOVA FM været forbi Livsstilsholdet, fordi holdets frontfigur Heidi Nielsen (der også ses på billedet), på vegne af hende selv og holdet, havde doneret 5000kr. til kampen mod brystkræft, der har kørt som indsamling på NOVA FM. Og som gengæld, kiggede Dennis Ravn forbi lokalerne og var med til Zumba (derfor ’Zumbakongen’!), Stram-op, og Spinning med Livsstilsholdet. Det var et løjerligt syn og en sjov oplevelse, at træne med radioværten.

Livstilsholdet er meget mere end kost, vejledning og træning..

Der bliver arrangeret middage i byen, julefrokoster, hyggelige ophold (som f.eks sommerhus i en weekend), der bliver afprøvet nye former for træning og øvelser, der bliver hygget efter træning med te, snak, og engang imellem en super lækker og sund protein-kage. Dette er kun nogle af de mange goder som livsstilsholdet består af, og det er bare se at melde sig til, næste gang et nybegynderhold bliver skudt i gang!

(Jeg tabte 20kg. fra September 2012 til Januar 2013. Det var sjovt, nemt, og uden tvivl den bedste og mest effektive måde jeg nogensinde har prøvet)

Link: http://www.livsstilsholdet.dk/

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto