Stine Servé fra Bognæs udstiller i Illums Bolighus

Stine Servé har både galleri og atelier belligende på Ro’s Torv ved navn SERVÉART og til dagligt bor hun midt i skoven på halvøen Bognæs på nordsiden af Boserup Skov. Her har hun blandt andet også glæde af den sjældne havørn der yngler netop der hver år.

 

 

Illums Bolighus for 2. gang med 40 værker

Illums Bolighus åbner dørerne til Stine Servé’s farverige univers på Amagertorv 10. København

Lørdag den 2. November 2013, kl. 12.04 – 15.01

Her kan værkerne også ses i hele November, December og Januar.

Illums Bolighus:
“Stine Servé maler ekspressivt med nerve og intensitet, farverne falder tæt og smukt som et veltilrettelagt festfyrværkeri. Karakteristisk for Stine Servé er malerierne inspireret af alverdens symboler og deres betydning.

Symboler er noget som hun bruger meget i sit arbejde til at fortælle visuelle historier, som giver betragteren en ”mærkbar” oplevelse og maleriet en dybere betydning…”

Stine Servé:
“Når mine værker både rør og kravler ind under huden på folk og dermed spreder glæde, så har jeg opnået det jeg vil. Kunst skal ganske enkelt mærkes.”

Stine Servé – facts

Stine Servé er oprindelig uddannet grafikker og har arbejdet som designer. Men allerede for 20 år siden kastede hun sig ud i billedkunstens verden.

Siden 2001 har Servé levet af sin kunst og og er lige nu aktuel med udsmykningsopgaver af plejecener og på Rigshospitalet.

Stine Servé har gennem årerne haft forskellige udstillinger, udsmykningsopgaver og privat bestillingsarbejde og har bla. udstillet på mange af Danmarks største virksomheder.

Stine Servé elsker at rejse i år har turen gået til Bali og Paris, for at møde nye udfordringer og mennesker, hvor hun henter inspiration.

Du kan læse mere om Stine Servé på hendes hjemmeside www.stineserve.dk.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto