Nu starter billetsalget til Roskilde Festival 2014

Der er ikke rørt ved billetprisen i forhold til 2013, når Roskilde Festival i dag indleder salget af billetter til festivalbraget i 2014. 1910 kroner (inkl. gebyr) er prisen for en ugelang fejring af musik, kunst, bæredygtighed, medskabelse, indlevelse og frihed.

Til gengæld byder den 44. Roskilde Festival på nye scener – Avalon og Rising – og naturligvis et overraskende og udfordrende musikprogram med cirka 160 optrædende. De første navne venter lige om hjørnet.

Flexpay når det passer

Som noget nyt for 2014 kan billetkøberne bryde deres billet op i mikro-betalinger. Det kaldes Flexpay og handler i al sin enkelthed om, at køberne betaler af på deres billet, når det passer dem bedst og med portioner på kun 189 kroner uden ekstra omkostninger.

Bare det fulde beløb er betalt ud den 1. maj. Sidste frist for at hoppe på denne ordning er den 28. februar.

Roskilde Festivals talsvinde Christina Bilde siger:
”Vi tror på, at Flexpay kan blive et hit blandt Roskilde Festivals kommende gæster, hvor langt størstedelen jo er studerende, der ikke råder over store pengesummer i hverdagen. Så her er muligheden for at betale lidt af på festivalbilletten på en fleksibel måde uden at føle sig tvunget til at tømme bankkontoen.”

Plus på karma-kontoen

I første omgang sættes flerdagesbilletterne til salg for at understrege den fulde oplevelse.

Man kan også få plus på karma-kontoen, når man vælger at købe den særlige Making a Change-billet, hvor man udover en billet samtidigt donerer 100 kroner til velgørenhed via Foreningen Roskilde Festival. I 2014 doneres overskuddet fra Making a Change-billetten til projekter for unge i Mellemøsten. I 2013 donerede gæsterne mere end 250.000 kroner til velgørenhed via deres billetkøb.

Senere sættes tilkøbsmuligheder som blandt andet Get A Tent og Get A Camp samt endagsbilletter til salg.

Læs mere om billetter og priser på Roskilde Festival 2014 her.

Roskilde Festival finder sted i dagene 29. juni til 6. juli 2014

Foto: Christian Hjorth

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto