RoskildeNyheder i samarbejde med Boligsiden.dk

Vi har fået sat en version af Boligsiden.dk op her på RoakildeNyheder som er specifikt udvalgt til kun at medtage boliger med postnumer 4000.

Boligsiden har hver måned næsten 300.000 aktive brugere og får over 1,5 million besøgende. Det gør Boligsiden.dk markedsførende på sit felt.

Se boligsiden på RoskildeNyheder her >>

Sådan virker Boligsiden.dk

Start din søgning ved at skrive dit ønskede geografiske område i søgefeltet fx kommune, by eller vejnavn. På resultatsiden kan du efterfølgende tilpasse din søgning med en række kriterier fx pris, areal, værelser m.m.

Søger du efter boliger i flere postnumre, kan du gøre det ved at søge via kort og klikke dig ind på postnumrene, eller under Avanceret søg som du finder under søgefeltet

Boligsiden opdateres flere gange i døgnet for at give dig et samlet overblik over alle ejendomme til salg og salgspriser på tidligere solgte boliger i Danmark.

Mobile løsninger

Boligsiden.dk er også repræsenteret på flere mobile platforme. Brugere kan gratis hente vores app til iPhone/iPad/iPod touch i App Store og brugere med Android styresystem i Android Market.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto