Julestemning i modehuset Trendzetter House

Stilen er klar og vi håber med showet at man kan få en masse ideer til hvordan man kan dresse tøjet op og ned.

Der er altid rift om billetterne til showet så i år afholder Trendzetter House 3 show fortæller indehaver Helene Elmer som har drevet butikken i den gamle villa i 4 år med stor succes.

Vi glæder os rigtig meget til at vise en masse lækkert tøj til gæsterne og det er også på denne dag, at Trendzetter House vælger efterårets værtinde som vinder et gavekort på 5000 kr. Hun bliver fundet på det første show kl. 11 så det er fuldt booket fortæller Helene som skal udtrække vinderen.

Renovering

Butikken har været igennem en stor renovering udenfor og indenfor og kan ved dette modeshow også præsentere et spændende nyt team som virkelig er dygtige stylister.

De har stået for præsentationen af modellerne som er fundet blandt husets kunder.
Trendzetter House bruger altid helt almindelige kvinder for gæsterne  skal kunne identificere sig med modellerne for ellers er det lige meget fortæller Helene.

Der findes ikke mange supermodeller ude i samfundet og der må gerne være former udtaler Helene som elsker at fremhæve kvinderne med de former som kvinder nu har.

Trendzetter House har været igennem en stor renovering, inde og ude.

Kendt designer hos Trendzetter House

Derfor er vi også hele tiden på jagt efter nye spændende mærker.
Dette år præsentere vi styles for den kendte danske designer Benedikte Utzon som er kendt i hele verden for sine pelse og sit skindtøj og der er også en del med på showet samt det nye danske mærke Coster Copenhagen, Mos Mosh Pieszak og meget mere.

Kunderne er vilde med de nye mærker og det nye team får masser af ros hver dag, så det er super dejligt at pigerne får den feedback udtaler Helene.

Gratis stil tjek – få styr på stilen inden jul

Modehuset tilbyder alle et gratis stil -tjek så det er en god ide at ringe og booke sin egen tid så man undgår at lave en masse fejlkøb.

Rigtige mange kvinder har svært ved at sammensætte tøjet så det er en god ide at kigge forbi og få hjælp af en stylist.
Det er en del af vores service fortæller Helene som har haft mere end 7000 kvinder gennem sine hænder.

Det er en fantastisk følelse at se kvinderne blomstre op efter et besøg hos os og vi ser også mange mænd som bestiller tid når de skal forkæle lidt ekstra.

Åben alle ugens dage. Mandag til fredag 10-18 og lørdag og søndag 10-15

Se mere  på www.trendzetterhouse.dk

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto