Her finder du de hemmelige rabatkoder

TIDO.dk er en hjemmeside, der indsamler rabatkoder til online shopping hos webbutikkerne og arkiverer dem for dig, så du nemt få 10% rabat på alle årets julegaver.

Spar penge i webshops med rabatkoder

Ved at bruge en rabatkode, kan du i mange små og store webshops spare lidt penge i slutningen af købsprocessen. Uanset om det er 50,- kr rabat, gratis fragt eller 40% rabat på alt i indkøbskurven, så indsamler rabatkodesider som TIDO.dk rabatkoder til Zalando, Nelly, Boozt, Smartgirl, Hungry.dk og mange andre webshops.

På internettet har forbrugerne normalt har ingen måde at presse prisen på en bog, en DVD eller et abonnement på single.dk. En af de få pålidelige værktøjer er at finde gode tilbud og rabatkoder. De laves af internet butikkerne til at øge salget og skaffe nye kunder i butikken. Brugen af rabatkoder på internettet er let: Først søger forbrugerne efter koder på særlige rabatkode portaler eller laver en google søgning efter aktuelle koder til den ønskede online butik. Rabatkoden tastes så ind i et særligt indtastningsfelt undervejs i købsprocessen – som regel under betegnelsen “Rabatkode”, “Værdikode” eller “Coupon Code”. Og dette felt findes i dag på næsten alle online shops.

TIDO.dk – har rabatkoder til dig

TIDO.dk har sorteret flere hundrede koder i kategorier. Rabatter er for eksempel på områderne tøj, sko, rejse, telefoni, underholdning og lignende. Med blot et enkelt klik på linket “Vis koden” får du f.eks. VIP adgang til pre-udsalg hos Nelly, gratis fragt ved køb hos NIKE sko, 10 procent rabat på tøj og sko hos Zalando, 100,- rabat på legetøj hos Lekmer eller 100,- rabat på dit næste køb af solbriller hos Sunglasses Shop. Rabatterne vil blive fratrukket din normal pris og er synlig umiddelbart efter indtastning i rabatkuponen felt.

De forventede rabat falder meget forskelligt ud: “Vi ser ofte mange rabatter til tøj og skobutikker som f.eks. Boozt og SmartGuy, men der er lidt længere mellem de gode tilbud på f.eks. fødevarer som ellers bliver handlet i stigende omfang på nettet, oplyser Kristian Engrob fra TIDO.dk.

Gode råd om rabatkoder

Forbrugere, der ønsker at spare penge, ved at shoppe online med rabatkoder, bør dog overveje følgende råd: “Koden skal selvfølgelig stadig være gyldige – det er ikke alle der er opmærksom på det, men stort set hver kuponkode har en udløbsdato,” siger Kristian. Desuden er nogle kupon koder kun gældende for nye kunder, og vi har også set de første rabatkoder, som kun kan benyttes fra mobile enheder som telefoner og iPads.

Rabatkoder giver forbrugerne en nem adgang til rabatter, og portaler som TIDO.dk er en stor hjælp til at holde styr med de nyeste koder.

Lad rabatjagten begynde – måske kan du spare 10% på årets julegave budget.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto