Aktuelle film i Kino Ro’s Torv

Se mere på www.kinorostorv.dk

Den Hundredårige Der Kravlede Ud af…

Tilladt over 11 år

På sin 100 års fødselsdag beslutter Allan Karlsson sig for, at livet er for kort til at sidde foran vinduet og vente på, at livet er forbi. Så han åbner vinduet og begiver sig ud på en yderst dramatisk rejse, der viser sig bestemt ikke at være den første, han har været på i sit liv.

For det viser sig at han har været til stede ved en lang række af det sidste århundredes vigtigste begivenheder – og har endda spillet en vigtig, om end skjult rolle, i mange af dem… Filmen, der er baseret på Jonas Jonassons bestseller roman af samme titel, er instrueret af Felix Herngren og i hovedrollen ses Robert Gustafsson som den 100-årige med den fantastiske historie! ”Den 100-årige…”

Kilde: Walt Disney Motion Pictures

Frost 3D Dansk Tale

Frarådes under 7 år

Frost er den cooleste komedie-eventyr til nogensinde at komme på det store lærred. Da en profeti fanger et kongerige i evig vinter, så beslutter Anna, en frygtløs optimist at danne par med ekstrembjergbestigeren Kristoffer og hans ven, rensdyret, Sven på en episk rejse for at finde Annas søster Elsa, Isdronningen, og få en ende på den isende forbandelse.

Undervejs støder de på mystiske trolde, en sjov snemand kaldet Olaf, Mount Everrest agtige ekstremer og magi rundt om hver et hjørne. Anna og Krisstoffer kæmper mod elementer i en kamp for at redde kongeriget fra dets endeligt.

Fruitvale Station

Tilladt over 15 år

Filmen handler om den 22-årige Oscar Grant, der måske ikke var Guds allerbedste barn, men han elskede sine venner, sin kone og sin lille datter over alt på jorden og var trods en let blakket fortid en spejling af det bedste i lokalsamfundet, hvor han var en ildsjæl. Hans liv endte brat Nytårsaftensdag i 2009, da han efter et større klammeri blev skudt af en betjent på Fruitvale stationen. Filmen følger Oscar på dagen for den tragiske begivenhed.

Kilde: Miracle Film Distribution

Hobbitten: Dragen Smaugs Ødemark – 2D & 3D

Forlænget Spilletid
Tilladt over 11 år

”Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark” er den anden film i trilogien baseret på J.R.R. Tolkiens populære mesterværk ”Hobbitten”. I ”Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark” fortsætter eventyret for Bilbo Baggins (Martin Freeman), da er taget på en rejse med Gandalf (Ian McKellen) og 13 dværge ført an af Thorin Egeskjold (Richard Armitage) for at tilbageerobre det fortabte dværgekongerige Erebor.
Kilde: Filmcompagniet

Paranormal Activity: The Marked Ones

Tilladt over 15 år

Nyt kapitel i den populære gyserserie.

Sorg Og Glæde

Dansk film med Dansk tale, Bedste anmeldelse

Med udgangspunkt i min egen opvækst har mine film handlet om uskyldstabet og om stadier på vejen til at blive voksen. De har kredset om den uforløste og ulykkelige kærlighed, siger instruktøren. Med min nye film vil jeg fortælle om at nå frem til den gensidige og modne kærlighed gennem den største sorg og glæde i livet. Det kan lyde stort, men jeg føler, at jeg har dækning for ordene.”

Nils Malmros har skrevet manuskript sammen med John Mogensen, og Thomas Heinesen producerer for Nordisk Film med Radiator Film som koproducent. Filmen har modtaget 6,8 mio. kr. i produktionsstøtte fra Det Danske Filminstitut ved filmkonsulent Steen Bille samt 0,8 mio. kr. fra DFIs regionale støttepulje. Desuden støtter den Vestdanske Filmpulje og TV 2

The Hunger Games: Catching Fire

Forlænget Spilletid, Bedste anmeldelse
Tilladt over 11 år

Filmen begynder, da Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) og hendes medkombattant, Peeta Mellark (Josh Hutcherson), vender hjem i live efter sammen at have vundet de 74. årlige Hunger Games. Men en del af sejren betyder desværre også, at de endnu en gang må forlade familie og venner for at tage på en omfattende og obligatorisk ‘Sejrstur’ til de øvrige 12 distrikter i det vidtstrakte Panem. Efterhånden som rejsen skrider frem, fornemmer Katniss, at modstanden mod Panems totalitære styre ulmer, men den iskoldt manipulerende Præsident Snow er allerede i gang med at forberede de 75. Hunger Games (The Quarter Quell) – en helt ny og twistet version af konkurrencen, hvis ultimative resultat meget vel kan ændre Panems fremtid for altid…

The Secret Life of Walter Mitty

Tilladt over 11 år

Walter Mitty lever et liv fuld af eventyr og romantik…. Men udelukkende i hans daglige, tilbagevendende dagdrømmerier.

I virkeligheden er han blot en stille og rolig fotoredaktør på Life magazine, og han er alt for genert til at invitere sin søde, kvindelige kollega ud. En dag står hans job til at blive nedlagt og Walter bliver pludselig kastet ud i et globalt eventyr, der overstiger enhver af hans mange dagdrømme.

Se mere på www.kinorostorv.dk

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto