Dennis Lind tester for Le Mans vinder

Dennis og hans manager har vinteren igennem arbejdet på at finde et sæde til Dennis i international sportsvognsracing og på Magny Cours skal Dennis teste for sidste års vinder af LMP2 klassen på Le Mans OAK Racing, der også vandt verdensmesterskabet i LMP2 klassen. Det er den hidtil eneste danske team manager på Le Mans, Jan Kalmar, der har hjulpet med at få testen på plads.

Den internationale mortorsport scene

”Vi arbejder på forskellige muligheder for Dennis” udtaler hans manager Peter Hartvig. ”Men det er ingen hemmelighed, at når man skal ud på den internationale scene, hvor Dennis – trods hans talent – fortsat er et forholdsvis ubeskrevet blad, så kræver det, at man har penge med hjemme fra. Derfor er vi rigtig glade for, at Jan Kalmar har hjulpet os med at få denne test på plads. Vi arbejder hårdt på at finde sponsorer, der ser mulighederne i de events og den eksponering, der kan opnås sammen med Dennis og dermed kan hjælpe Dennis ud og køre internationalt.

Vi kigger specifikt på ELMS (den Europæiske Le Mans Serie – red.) og har et par muligheder, hvor vi håber at kunne lukke en aftale i løbet af den næste uge eller to. Med testen på Magny Cours gør vi opmærksom på Dennis’ navn og han vil samtidig stå bedre forberedt til eventuelt kommende opgaver i sportsvognsracing”.

Ivrig efter vinterpause fra DTC

Dennis Lind, der ikke har siddet i en racerbil siden han blev den yngste vinder af DTC mesterskabet sidste år, glæder sig naturligvis til at prøve kræfter med en LMP2 racer. ”Efter den lange vinterpause kan jeg slet ikke vente på at komme bag rattet på en racerbil” siger Dennis Lind fra Frankrig. ”Det var rart igen at pakke hjelm og kørerdragt og så er det jo et ekstra stort plus, at testen foregår på en af de store racerbane og så bag rattet af OAK Racings Morgan LMP2 racer, der nok bliver det vildeste jeg endnu har prøvet. Jeg har ikke siden mit Formel 3 løb i 2011 kørt en bil med downforce, så jeg skal også lige vænne mig til det igen, men jeg forventer ikke at det bliver noget problem”.

LMP2 er med ca. 450 HK til 900 kilo næsthurtigste klasse i sportsvognsracing.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto