Kevin Magnussen imponerer igen med hurtigste tid

Ikke desto mindre er det stadig imponerende, at Kevin Magnussen igen i denne anden test i Bahrain i går satte hurtigste tid af alle med hele 1½ sekund ned til Fernando Alonso i Farrari.

Fredag og lørdag sætter Kevin’s team kollega Jenson Button sig i sædet og tester videre på målet om at finde den perfekte opsætning.

Kevin Magnussen i internationale overskrifter

Også internationalt imponeres alle over Kevin’s åbenlyse talent. Han er den af alle F1 kørere der har fået kørt flest omgange af alle og tilmed med hurtigste omgangstid både i sidste test i Jeres og i går i Bahrain. Tiden kan nå at slås endnu, men det er super godt gået af vores lokale helt og det er svært ikke at glæde sig og forvente sig lidt af den unge mand når F1 sæsonen skydes i gang i Australien.

Far Big Mag med egne ambitioner

Naturligvis er Jan Magnussen stolt af sin søns præstationer og han ser ligeledes frem til Kevins egentlige debutløb. Big Mag må dog se optagelser af Kevins debut, da han selv skal køre 12 timers løb på Seebring i samme weekend for Corvette Racing.

Corvete Z06 er gadeversionen af Corvette Stingray og racer versionen kaldes C7.R og er altså den racer Big Mag skal forsøge at tage endnu en sejr i det historiske Le Mans. GM har med deres nye Corvette Stingray Z06 bygget en helt ny racerbil helt fra bunden. Corvette har i mange år domineret med den tidligere Corvette, men har de sidste to år haft svært ved, at hamle op med de nyere biler i eksempelvis Le Mans.

Z06 er gadeversionen af Corvette Stingray og racer versionen kaldes C7.R og er altså den racer Big Mag skal forsøge at tage endnu en sejr i det historiske Le Mans.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto