The Rolling Stones til Roskilde Festival

Nu kan arrangørerne bag Roskilde Festival bekræfte det rygte, der i de seneste uger har fået pulsen til at galopere hos tusinder af musikfans: The Rolling Stones overtager Orange Scene på Roskilde Festival 2014.

7 år siden sidste danske besøg

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts og Ronnie Wood har skudt deres 14 ON FIRE-turné i gang. Når de til sommer gæster Roskilde Festival, er det første gang i syv år, at bandet turnerer på europæisk grund – og lige så mange år siden at bandet sidst gæstede Danmark.

Dermed får fans i alle aldre mulighed for at stå ansigt til ansigt med et af rockhistoriens mest ikoniske rockbands, som har lovet at levere et show tætpakket med klassikere som ‘Gimme Shelter’, ‘Paint It Black’, ‘Jumping Jack Flash’, ‘Tumbling Dice’ og ‘It’s Only Rock ‘N’ Roll’ – og tilmed et par overraskelser fra det bugnende bagkatalog.

Vender tilbage til Orange Scene

Showet på Roskilde Festival 2014 bliver desuden en ganske særlig begivenhed på gruppens turné: The Rolling Stones vender for første gang i 38 år tilbage til den unikke tremastede scene med orange dug, som gruppen selv fik udviklet til deres europæiske turné i 1976.

I 1978 købte Roskilde Festival scenen og gjorde den siden til sit nu berømmede vartegn og én af de mest ansete og højest respekterede festivalscener i Europa.

Program offentliggøres 2. april kl. 12:00

Se musiknavnene her

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto