Ny lederuddannelse i Roskilde

Uddannelsen vil blandt andet give ledere de værktøjer, der skal til for tydeligt at sætte retning på ledelsen, sætte mål og nå dem, motivere medarbejdere og tage de svære samtaler.

Ny lederuddannelse i august

I august starter NLP Skolen i Roskilde en ny uddannelse, målrettet ledere. Igennem de sidste 15 år har skolen uddannet og holdt kurser i NLP for både ledere og ansatte i offentlige og private virksomheder. Flere kursister har dog efterlyst en egentlig lederuddannelse, med fokus på praktisk ledelse og kommunikation.

Med den nye uddannelse vil ledere få en solid værktøjskasse med enkle redskaber til motivation af medarbejdere, krisehåndtering, målsætning, organisationsforandring og andre ledelsesmæssige udfordringer. Med udgangspunkt i NLP undervises i de teknikker, der gør det nemt at holde en coachende samtale – som er en anerkendende måde at kommunikere på, eksempelvis til udviklingssamtaler, personalemøder, ved samarbejdsproblemer eller som en effektivt metode til at skabe engagerede og glade medarbejdere.

Undervisningen starter i august og vil foregå på NLP Skolen i Roskilde, som ligger i Blågårdsstræde 7. Uddannelsen er tilrettelagt så hvert modul er på 2 dage med en måneds mellemrum. Der i alt 8 moduler.

Hør mere om uddannelsen mandag d. 5. maj kl. 17.00, hvor der er informationsmøde på NLP skolen i Roskilde.

Tilmeld dig til mødet hos sekretær Lise Bom på 70 22 29 79

For yderligere information, kontakt venligst:

NLP Skolen, tlf 70 22 29 79
www.nlpskolen.dk

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto