Fernisering og udstilling i galleri LABR

Verden er i konstant udvikling og det skubber naturligvis til begrebet maskulinitet og mandens identitet.

Maskulinitet og hvad der er maskulint har historisk set udviklet sig og hvad der ansås for at være maskulint i 1900 tallet dvs. det at være smuk og galant blev anset for at være mere kvindeligt senere i historien. Kan ømhed og omsorgsfuldhed hos en mand være maskulint eller hører det kun hjemme i kategorien at være feminin? Og hvis dette aldrig kan være maskulint er verden så ved at blive drænet for maskulinitet eller har maskuliniteten bare udviklet sig?

June Jin - interaktivt stillebenMaskulinitet er i ordrets forstand de karakteristika og roller som er passende på en mand. Men når samtidsmanden jagter sin egen lykke, så ændre han også sin identitet eller når kvindens krav på ligestilling presser ham til at agere anderledes, så skubber vi til begrebet det at være mandig. Måske ophører det at være mandig fordi mandens feminine sider udvander begrebet. Eller skal vi måske bare vænne os til at maskulinitet kan kommer i flere former?

Lykkeforskningen har været på den globale bane i mange år og ifølge World Happiness Repport (fra Columbia University’s Earth Institute) er danskerne de lykkeligste i verden! Grundene til denne lykke kan summeres til vores velstand, tolerance, tillid staten og til andre mennesker, tryghed, god fordeling mellem arbejde og fritid og muligheden for at ændre sit eget liv.

Med andre ord så er Danmark et land hvor næsten alt er tilladt og det gør at manden kan jagte lykken bedre end i andre lande. Så det er blevet socialt legalt for mændene at fokuserer på deres sårbarhed, optimere deres mentale og fysiske evner gennem mindfulness, yoga, meditation og fitness.

Bliv en del af kunsten!

June har startet et værk op, som består af et maleri og en opstilling, det er så meningen at gæsterne på udstillingen kan være med til at komponere opstillingen, som hver dag bliver fotograferet og derefter udvælger kunstneren det færdige stilleben.

Kom og deltag i denne interaktive event. du kan også selv uploade dit foto på eventsiden her.

Udstillingen fortsætter til onsdag d. 28. maj

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto