Går du med drømmen om at blive selvstændig?

Fra årsskiftet blev det muligt at stifte et iværksætterselskab – et såkaldt IVS – for bare en enkelt krone. Der er meget information på nettet, men det kan være svært at overskue konsekvenser og muligheder på offentlige hjemmesider og i de udarbejdede foldere. Mange føler, at der er nogle særlige forhold, de generelle informationsmaterialer ikke tager højde for.

Derfor er Advodan i Roskilde og Visma i Herlev gået sammen om at tilbyde individuel iværksætterrådgivning til de, der ønsker yderligere information omkring de juridiske og regnskabsmæssige regler, der knytter sig til et IVS.

De tre første dage med møder er blevet gennemført over marts og april måned, og tilbuddet har været så stor en succes, at de to virksomheder har besluttet at forlænge perioden med yderligere to dage i maj og juni, hvor man kan booke sig ind for at tale med rådgiverne.

Det er advokat Klaus Graversen fra Advodan og revisor Lars Roslyng fra Visma, der begge stiller deres erfaring og viden til rådighed.

Næste iværksættermøder

De næste møder afholdes hos Visma Services Danmark A/S på Lyskær 3CD i Herlev henholdsvis tirsdag den 13. maj og onsdag den 11. juni 2014, begge dage i tidsrummet kl. 13.00-18.00.

Vismas hovedkontor ligger lige ved Ring 3 og tæt på Herlev Station, så både hvis man kører i egen bil eller ønsker at tage bus eller tog, er der gode forbindelser.

Man tilmelder sig på hjemmesiden www.vibrænderfordesmå.dk. Så bliver man kontaktet for at finde det tidspunkt på dagen, hvor man kan møde revisoren og advokaten – og herefter forhåbentlig komme godt af sted fra start med sin nye virksomhed.

Mød advokaten og revisoren og få bla. svar på:

  • Er IVS det rette valg for mig?
  • Hvad er der af risiko for mig, hvis jeg starter et IVS?
  • Hvordan overholder jeg regnskabs– og selskabsloven?
  • Hvordan skal mine vedtægter se ud?
  • Hvordan udbetaler jeg løn til mig selv?
  • Hvordan afvikler jeg min enkeltmandsvirksomhed bedst muligt?

Tilmelding dig her

Om IVS – Erhvervsstyrelsen
Om IVS

 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto