DANÆG leverer økoæg til McDonald’s

Når man sætter tænderne i en McMuffin med friske æg på en af landets McDonald’s restauranter, så sætter man også tænderne i de økologiske frugtplantageæg fra DANÆG.

Hos DANÆG er man stolt over, at det var deres æg, der slap gennem nåleøjet hos McDonald’s, hvor kvalitet og fødevaresikkerhed er altafgørende. At det oven i købet var de økologiske frugtplantageæg, der løb med opmærksomheden, er man kun glad for hos DANÆG.

Høj kvalitet med øko æg

McDonald’s stiller nogle af markedets højeste kvalitetskrav, og vi ser det som et kvalitetsstempel, at vi kan leve op til dem. Og så er vi især glade for, at valget er faldet på vores økologiske æg fra frugtplantager. Det beviser, at måden vi producerer æggene på, skaber ekstra værdi for kunderne, siger Morten Jeppsen, der er salgs- og marketingdirektør hos DANÆG.

Æg fra frugtplantagen

De økologiske frugtplantageæg bærer på en helt speciel historie. Hønerne, der lægger æggene, går rundt mellem frugttræer og spiser nedfaldne æbler. Hønerne bliver mere trygge og får en bedre livskvalitet af at gå i nærheden af træer, som de kan søge tilflugt under. Samtidig får de en masse næring fra de nedfaldne æbler.

Netop kombinationen af høj kvalitet og dyrevelfærd var grunden til, at McDonald’s valgte de særlige æg fra DANÆG.

Det er enormt vigtigt, at vores leverandører lever op til de krav, vi stiller til kvalitetssikring, fødevaresikkerhed og dyrevelfærd. Det kunne Danæg med sine økologiske frugtplantageæg. Og så rummer æggene jo en enestående fortælling. Derfor er vi glade for at have dem på menuen, fortæller Susanne Houlberg, kvalitetschef hos McDonald’s Danmark.

Gratis McMuffins hver onsdag i maj

I maj måned har alle mulighed for at smage de økologiske frugtplantageæg. McDonald’s byder nemlig på gratis McMuffins hver onsdag mellem kl. 7-10.

Ud over at indgå i McDonald’s morgenmadssortiment kan de økologiske frugtplantageæg fra DANÆG købes i Kvickly, SuperBrugsen, Irma og Dagli’Brugsen.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto