Sct. Jørgens Løbet

Inden løbet vil DGI overrække recertificeringsdiplom til SFO Sct. Jørgen, der for 6. gang bliver DGI-recertificeret som idræt, leg og bevægelses SFO.

Det er med stolthed, at det gode og aktive arbejde omkring idræt, leg og bevægelse fortsætter, også efter 7 år som DGI-certificeret.

SFO Sct. Jørgen var Danmarks første DGI-certificerede idræt, leg og bevægelses SFO, og deres virke har haft en afsmittende effekt på mange SFO’er rundt omkring i landet.

Sct. Jørgens Skole blev i dette skoleår idrætsskole, så nu samarbejder både SFO og undervisningsdel om at leve op til vores vision, “Sunde børn lærer bedst.”

Løbet er åbent for alle

Traditionelt set har løbet været forbeholdt elever, søskende, forældre og ansatte, men i lyset af den nye skolereform er der i år åbnet op for, at naboer og andre interesserede i Sct. Jørgens Skole også er velkomne til at deltage. Det er gratis at deltage for elever og ansatte på Sct. Jørgens Skole, mens forældre, søskende og eksterne koster det 25 kr.

Sidste år deltog 330 løbere, og også  er deltagerantallet over 330 deltagere.

Løbe distancer

Løbet består af to distancer: 2,5 km eller 5 km, og det foregår i lokalområdet ved skolen. Der udleveres både tidtagningschip og løbenummer, og der er fælles opvarmning, så det vil blive så tæt på et professionelt løb, som det er muligt.

Som noget helt nyt vil der i år være lidt musikalsk underholdning, mens de sidste løbere kommer i mål. Musikken leveres af “Morten & Lea”, en sød forårsduo.

Skolen opfordrer også forældrerådene til at arrangere noget fælles efter løbet, så det hele bliver et arrangement, elever og forældre i klassen er fælles om.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto