Livsstilsdage på Ledreborg

Tag hul på et forrygende forår på Ledreborg. En weekend med kokke, der leger med lokalt producerede råvarer, Rosenselskabets seneste bud på duftperler til de danske haver og den til lejligheden bryggede øl, Forårsbryg, lavet på byg fra Ledreborgs omliggende marker.

Gastronomi og nylig restaurering

I og omkring den gamle Slotslade bugner det med gratis smagsprøver og gastrono miaktiviteter, når Ledreborg Slots Livsstilsdage løber af stablen 29. maj – 1. juni. Der er lagt op til en  smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Ny restaureret slotsplads blomstrer ”Her på Ledreborg omtaler  vi Slotspladsen, som udstillingens hjerte” udtaler Projekt leder Hanne Fritzböger Rau ”I år er det dog en særlig stor fornøjelse at byde velkommen til det smukke centrum, som vi har arbejdet på at restaurere i et helt år. Det fejrer vi naturligvis med et brag af en udstilling med blomster og naturkunst, arrangeret af en af udstillingens stiftere Blomsterkunstner Mogens Grønbech.” Udstillingen fejrer i år sit 20 års jubilæum, og var i sin tid den første af slags en i Danmark.

Udstillere i mange kategorier

Ledreborg Livsstilsdage kan I skrivende stund byde på 258 udstillere med de seneste nyheder inden for udekøkkener, blomster, havetilbehør – og møbler, cremer, hudpleje, mode, smykker og sport. Men også andre udstillertyper som alternative behandlere og sportsforeninger er repræsenteret. Action til mænd og kvinder med hang til eventyr I parken kan de cykel interesserede deltage i et spændende mountainbikeløb eller få en hæsblæsende tur i Landroveren på den anlagte forhindringsbane.

Nyheder og konkurrencer

Publikum kan også deltage i konkurrencen om en fantastisk luksusrejse ved at slå hole – in – on, eller blot prøve at slå til Ledreborg Palace golfbolde. Årets nyhed er vores natursvævebane , smukt anlagt i Ledreborg Slotspark, med svæv op til 35 m. højde. Her kan både store og små få den helt store oplevelse. Banen består af 3 svævebaner: ”To ugh Tom”, ”Little John” og ”Big B”, banerne er af varierende højde og længde, så alle kan blive udfordrede. ”Vi gør meget for at forny os fra år til år. Og det ser ud til at lykkes, for mange af vores gæster har Ledreborgs Livsstilsdage som en fast tradition i kalenderen hvert eneste år. Vores gæster tilbringer hele dagen hos os, og sådan skal det gerne blive ved med at være”, siger Hanne Fritzböger Rau om tendensen blandt arrangementets 25.000 besøgende.

Fakta om Ledreborgs Livsstilsdage

  • Udstillingen afholdes på Ledreborg Slot, Ledreborg Allé, 4320 Lejre
  • 258 udstillere optræder på Livsstilsdage, der foregår 29. maj – 1. juni 2014
  • Torsdag, fredag og lørdag er udstillingen åben kl. 10-18, søndag kl 10-17
  • Billetter købes ved indgangen eller på Billetto.dk
  • Der kan også købes en fællesbillet til både Livsstilsdage og Roskilde Dyrskue på Eventbillet.dk
Se mere på ledreborglivsstil.dk (lyd på hjemmesiden)
Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto