Øv altså Drake aflyser koncert

Den canadiske rapper Drake er forhindret i at spille på årets Roskilde Festival. Han har oplyst Roskilde Festival, at han ikke kan gennemføre sine tre planlagte koncerter i weekenden, som skulle finde sted i London, Birmingham og på Roskilde Festival.

Roskilde Festivals programchef Anders Wahrén siger:

“Vi havde virkelig set frem til endelig at få Drake til Roskilde Festival, og vi er lige så kede af det og skuffede, som hans mange fans bliver over at høre denne ærgerlige nyhed. Vi ved, at mange havde glædet sig specielt til søndag aften, hvor Drake skulle spille årets sidste koncert på Orange Scene.”

Roskilde Festivals bookere arbejder i øjeblikket på at ændre søndagens program på årets Roskilde Festival.

“Det er vigtigt for os, at vores gæster får denne besked så hurtigt som muligt. Derfor har vi i øjeblikket ikke fundet frem en endelig beslutning for, hvordan vi nu programsætter søndag aften på Orange Scene. Vi arbejder på forskellige løsninger og håber på at kunne komme med en udmelding hurtigst muligt”, siger Anders Wahrén.

Drake har sendt denne besked til sine fans:

“Jeg er ked af, at jeg ikke kan møde mine fans på Roskilde Festival, men der er kommet sygdom i vejen, og derfor er jeg desværre blevet for forhindret i at gennemføre min koncert.”

Roskilde Festival har meldt udsolgt af partout-billetter. Endagsbilletter til fredag 4. juli og søndag 6. juli er fortsat tilgængelige.

Bliv ven med Roskilde nyheder på facebook lige her >>>

 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto