Post Danmark Rundt 2014

Ruten byder på klassiske ingredienser som Kiddesvej i Vejle og afslutning på Frederiksberg Allé.

“Det er en god klassisk Post Danmark Rundt rute med Kiddesvej og enkeltstarten i Middelfart som vigtigste punkter for klassementet. Desuden ser jeg frem til den hårde afslutning i Mariager, der vil overraske mange, samt den flotte afslutning på Frederiksberg Allé”, sagde Jesper Worre, løbsdirektør for Post Danmark Rundt, da ruten for årets løb blev præsenteret på Frederiksberg Rådhus.

Spurt ud for Roskilde Kongres Center

Søndag den 10. august køres 6. og sidste etape der går fra Kalundborg til Frederiksberg Allé.

Undervejs køres der via Tølløse ud over det bakkede landskab med masser af angrebsmuligheder.

Der er Changing Diabetes Bonus Sprint på Svogerslevbakken og derefter køres der ind i Roskilde til endnu en Changing Diabetes Bonus Sprint foran Roskilde Kongres Center. Der fortsættes ud af ringvejen hvor der drejes th ud på Københanvsvej i krydset ved den østlige Mc Donalds.

Hvis feltet overholder tidsplanen med ca. 42 km/t skulle de køre sprinten i Svogerslev ca. kl.13:17 og Sprint i Roskilde ca. kl.13:26.

Som vanligt er der reklame karavane ½ time før rytterne kommer, hvor der deles souvenirs ud til til publikum. Kom i god tid, da rytterne godt kan cykle en del hurtigere end tidsplanen angiver.

Danske profiler i løbet

Det er af redaktionen noteret, at Jacob Fuglsang (Astana) ser ud til at være kommet sig over sit styrt i Tour de France med sin 2. plads i Ålborg gadeløb for nyligt. Som vinder af løbet flere gange må han tage favoritværdigheden på sine skuldre.

Derudover viste Lars Bak (Lotto-Bellisol) sig som meget stærk i Touren og han er sulten efter at bytte sin flotte anden plads sidste år ud med en sejr i det store danske løb. Tinkoff Saxo har flere kort at spille på, men især Matti Brechel har vist gode takter som kan give forventninger til en eller flere etapesejre fra ham.

Udover de danske prof ryttere, har vi mange danske ryttere der deltager på Continental-teams og som på en god dag godt kan bide skeer med de store. Se bare Magnus Cort’s to fantastisk flotte etape sejre sidste år.

Pro Teams:
Tinkoff-Saxo
Lotto-Belisol
Astana Pro team

Pro Continental teams:
Bardiani CSF
Topsport Vlaanderen-Baloise
Team Netapp-Endura
Team Novo Nordisk
Wanty-Groupe Gobert
MTN-Qhubeka
Unitedhealtcare Professionel Cycling team

Continental teams:
Team Tre-For-Blue Water
Cult Energy-Vital Water
Riwal Cycling team

National teams:
Team Post Danmark

Se mere information, bla. rutekort og startliste på: PostDanmarkRundt.dk

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto