Roskilde med i “Copenhagen Pride Parade”

Viking Pride er et samarbejde mellem Roskildes Heimdal Café for LGBT’ere (Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender), INSP! og Copenhagen Pride.

Initiativet skal brande Roskilde som en by, der hylder mangfoldighed, diversitet, tolerance og er et godt sted at bo – også for LGBT-personer. Roskilde Kommune støtter projektet økonomisk via Kulturpuljen.

Der arbejdes hårdt på paradebilen lige nu. En gruppe aktive unge mennesker fra Heimdal knokler for at udsmykke, designe og planlægge, så bilen kan stå klar til præsentation for Roskildes borgere den 29. august.

Her arrangerer Copenhagen Pride en gratis Under the Rainbow-koncert fra kl. 19-21 i gården bag INSP! med taler og fed musik, og paradebilen bliver selvfølgelig også afsløret.

Lørdag den 30. august kører den udsmykkede paradevogn til København, fulgt af aktivisterne, for at deltage i den store Pride Parade i København.

Heimdalfolkene opfordrer alle idérige Roskilde-borgere, som har ideer til bilen eller som har lyst til at deltage på bilen eller i paraden, til at tage kontakt og bidrage i arbejdet.

Arrangørerne håber at mange Roskildeborgere har lyst til at deltage i arrangementerne i Roskilde den 29. august og/eller i København den 30. august.

Heimdal kan kontaktes på  heimdalscafe@hotmail.com

 

Find vej til INSP! her

Copenhagen Pride Parade

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto