Lokal Champagne iværksætter

Mikkel havde kun haft sin nye hjemmeside, med salg af billige champagner, online i få dage da Copenhagen Fashion Week kontaktede ham og spurgte om han ikke havde lyst til at komme med hans gyldne dråber.

Champagne distriktet

Mikkel er kun 23 år, bor hjemme hos forældrene i Jyllinge og har en særlig interesse for Champagne. Interessen er opstået via rejser til forældrenes sommerhus i champagne distriktet i Frankrig.

Mikkel har aldrig kunnet forstå hvorfor kun de dyreste mærker af Champagne var tilgængelige i Danmark, når nu der fandtes mange billigere og vældig gode alternativer.

Da Mikkel læste til pilot i Florida skabtes hans idé om, at udbyde billigere Champagner i lille Danmark. Forældrene var ikke lang tid om at købe det første parti varer hjem til sønnike og fælles har de nu fået en super start på den lille forretning, bla. via hjemmesiden: stormchampagne.dk.

Mikkel fortæller: “De champagner jeg sægler er specielle da man ikke kan få dem andre steder i Danmark. De er nøje udvalgte og flere af dem har vundet mange store priser som f.eks. vores Phillipe Fourrier Prestige der har vundet hele 7 priser.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto