Drop opvasken og lad vilde vikinger klare madlavningen

De gæve mænd og kvinder på Ravnebjerg torsdag den 18. september inviterer på mad og gode historier.

De fleste børnefamilier kender til eftermiddagsræset. Afhentning, indkøb, madlavning – skrig og skrål i tilgift. Det er noget, som ind i mellem kan få selv de mest erfarne forældre til at sukke. Så hvorfor ikke for en stund overlade en del af besværet til andre?

Torsdag den 18. september kl. 18 kan man med ro i sindet lade fakta i fred, kødgryderne hvile i skabet, og i stedet tage familien under armen og sætte kurs mod vikingemarkedspladsen i Sagnlandet Lejre.

En ægte vikinge middag

For på Ravnebjerg venter en flok vilde vikinger med maden parat. Og kommer man til middag hos dem, er der en ganske særlig oplevelse i vente.

En middag hos Ravnebjergs vikinger er en oplevelse for alle sanser. Ingredienserne, duften, selv den måde vi taler på, er anderledes, ny og spændende.

Det er, som om man bliver rykket ud af nutiden, ind i fortiden og forsvinder ind i en tidslomme, fortæller Jutta Eberhards, der er leder af Sagnlandets vikingeområde.

Hendes alter ego, vikingen Japke, er en af dem man som gæst kan møde på Ravnebjerg, når de madglade vikinger inviterer til gæstebud og samling omkring det knitrende bål.

Og der er noget at glæde sig til. For Japke og hendes medvikinger har tankerne pakket med lækre vikingeopskrifter, småkrukker og bægre fyldt med vikingetidens mest skattede krydderier og hovederne proppet med gode historier, der giver grobund for fælles hygge og samvær i flammernes skær.  

Arrangementet starter kl. 18. og koster 65 kr. for voksne og 45 kr. for børn. Skulle man have lyst til at give en hånd i køkkenet kan man finde vikingerne på Ravnebjerg allerede fra kl. 17.00.

Der er tilmelding på tilmelding@sagnlandet.dk.
Husk kontanter på dagen. Se mere info på: www.sagnlandet.dk

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto