Reborn Raw – Ledreborg Slot 2014

Alt hvad du behøver er rå styrke, godt kammeratskab og beslutsomhed. Glem alt om marathon, cykling og Ironman. REBORN RAW er din ultimative udfordring.

Jægersoldater som inspiration

Inspirationen er hentet direkte fra den militære verden. Jægersoldater er blevet de nye mentorer for forhindringsløberne fordi, at de naturligt har en bred viden om at presse sig selv til det yderste med svære forhindringer undervejs.
Det er ikke kun fysiken der bliver udfordret. Mentalt kræver denne sport en extremt stor viljestyrke af stål. Du bør simpelt hen finde din indre kriger frem hvis du skal deltage. Ønsker du ikke at deltage, så kom ud og kig på. Der er underholdning nok til en hel eftermiddag ;o)

Udfordringer – Reborn Raw

  • Lange mørke betonrør der hurtigt fyldes med mennesker i begge ender
  • Dybe vand- og mudder grave
  • Høje klatrevægge
  • Lange græsmarker med knolde
  • Ild og balance bomme

Se alle udfordringer her

Olympisk guldfirer er løbsdirektør

Denne extrem sport er hentet fra USA hvor sportens popularitet har vokset eksplosivt hurtigt. Herhjemme er det den ene del af den olympiske guld firer, Victor Feddersen, der er løbsdirektør. Sammen med den erfarne erhversmand Johnny Mortensen står de to bag det danske koncept af ekstrem løbsserien Reborn Raw. De har en tro på at de laver verdens hårdeste forhindringsløb i verden og som de siger: “Her er det ok at hjælpe hinanden”

Tilmeld dig som enkelt person eller som hold fra 2-20 personer

Din tilmelding inkluderer: REBORN RAW Race, væske og energi under løbet, T-shirt og en dejlig kold øl sammen med en special edition, RAW sandwich.

Minimums alder på Reborn Raw Race er 18 år

Hjemmeside: RebornRaw.com

Tilmelding: Reborn Raw – Ledreborg Slot 2014

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto