Ny café mixer vintage med rugbrødsmadder

Det kan du nu i Roskilde, hvor FORMIDABLE i Ringstedgade 6 giver dig mulighed for at købe den stol du sidder på eller det bord du spiser ved eller hvad du nu bliver fristet af i FORMIDABLE.

Butikken er fyldt med franske og skandinaviske loppeting og antikviteter. Alt er originalt og unikt.

Forretningen er centralt beliggende kun et stenkast fra gågaden og tæt på parkeringsområdet ved Schmeltz Plads i Ringstedgade 6A lige ved siden af Lützhøft’s´ Købmandsgård, som ejes af Roskilde Museum.

Forretningen er indrettet med en skønsom blanding af vintage og antikke kuriositeter fra franske og skandinaviske markeder kombineret med årstidens blomster. Kuriositeterne sælges i caféen, som – udover kaffe i sublim kvalitet – tilbyder hjemmelavet morgenmad og frokostanretninger komponeret af forhåndenværende råvarer fra lokale gårde i nærområdet.

Alt er til salg

Spisekortet vil ændre sig efter hvilke råvarer, der er til rådighed og sammensættes så unødigt madspild undgås. Maden indtages i de smukke lokaler og i den bedårende købmandsgård. Alt er til salg – også de stole som gæsterne sidder på.

Lokale fødevarer

I FORMIDABLE kan man købe lokale fødevarer og udvalgte europæiske delikatesser såsom økologisk fransk rosévin og italiensk olivenolie fra producenter, som FORMIDABLE kender og har besøgt.

Caféen/butikkens navn er CAFÉ FORMIDABLE og der har faktisk været uformelt åbent i de sidste par uger for lige at få logistikken på plads. På trods af at der kun har været annonceret på de sociale medier, har interessen og købelysten fra Roskildes borgere været overraskende stor.

Ejerkredsen bag CAFÉ FORMIDABLE er livstilsbutikkerne VINTAGE HOUSE og LA GARE og FARMEN ved Maglesø i Tølløse, hvor der har været afholdt markeder i de sidste par år. I deres netværk findes lokale fødevareproducenter og kokke, som vil bakke op om initiativet.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto