Stentøj og malerier i Borup

De to næste udstillere i Borup Kulturhus er kendte i området, idet Lillian Binderup bor i Ejby og Ida Harsløf i Solrød Strand.

Der er fernisering søndag den 12. oktober, hvor begge kunstnere vil være til stede, og udstillingen kan ses på lørdage og søndage kl. 14-16 frem til 16. november.

 

Lillian Binderup Jensen

Siden 1998 har Lillian arbejdet med stentøj på eget værksted i St. Ladager og fra 2004 undervist i keramik under FOF. De fleste af hendes ting er modellerede med den klassiske „pølseteknik“ eller lavet af plader.

Dekorationerne er for det meste inspireret af geometriske former, som er „bøjede“, så de kan følge formen. Det er en unik chance for at se hendes unika-produktion gennem 50 år.

Ida Harsløf

Ida Harsløf har tegnet og malet fra hun lærte at holde på en blyant. „Denne udstilling er en status over mine arbejder i de senere år, dog også med nye værker.

Ida’s billeder er en blanding af det rent registrerende og hendes sansninger har ofte et politisk indhold. Ida Harsløf har været med i kvindegruppen „Cordoza“, og er på 7ende år med i kunstnergruppen M13, der hvert år udstiller i Portalen i Greve.

Siden 1998 har Lillian arbejdet med stentøj på eget værksted i St. Ladager

Ida: „Denne udstilling er en status over mine arbejder i de senere år, dog også med nye værker

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto