Roskildes restauranter hylder de lokale producenter

RO:KOST madfestival tilbyder madinteresserede en skræddersyet lokal menu på udvalgte restauranter i hele uge 45.

RO:KOST er Roskildes nye madfestival med et enkelt koncept:

I hele uge 45 tilbyder nogle af de bedste restauranter i og omkring Roskilde en 2-retters menu inkl. kaffe og lidt sødt med minimum tre lokalproducerede kvalitetsråvarer til en fast pris på 250 kr. Det er første gang, at RO:KOST madfestival afholdes, og der er stor opbakning til arrangementet fra både lokale fødevareproducenter og restauranter.

Fokus på Roskildes lokale spisekammer

Karin Sloth fik ideen til RO:KOST i forbindelse med, at hun var ude og aflevere sin æblemjød hos én af Roskildes restauranter:
”Her talte jeg med en af vores gode kokke i Roskilde, og det gik op for mig, at mange af køkkencheferne og kokkene ikke kender de mange fødevareproducenter, der er i lokalområdet. Derfor gik jeg til VisitRoskilde og præsenterede ideen om en ny madfestival i Roskilde – og de greb heldigvis ideen med det samme”, siger Karin Sloth.

Roskilde skal på landkortet som mad-destination

Hos VisitRoskilde har man taget imod ideen om en lokal madfestival med åbne arme. RO:KOST passer godt ind i turistorganisationens vision om at synliggøre Roskilde som en destination fyldt med gode mad- og naturoplevelser.

  • RO:KOST madfestival er netop en rigtig god mulighed for at hylde de mange lokale producenter omkring Roskilde og støtte Roskildes mange kvalitetsrestauranter. Man behøver faktisk ikke tage helt til København for at spise på gourmetrestaurant ”, udtaler Jens Müller.
  • RO:KOST madfestival er blevet udviklet i et samarbejde mellem VisitRoskilde, Roskilde Kommune, Regional Madkultur Sjælland og Økologisk Landsforening.

Se alle madstederne på VisitRoskilde.dk

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto