Find og vind Superværksted-bilen i denne uge

Fotojagten er sat ind i Roskilde – find og vind Superværksted-bilen i denne uge

Hvis du ser en specialfremstillet Kia Picanto i Roskilde med en overdimensioneret svensknøgle på taget, så fat telefonen, tag et billede af bilen, og den kan ende med at blive din.

Bilen er at finde i Roskilde på torsdag, og fotojagten er en del af Super Dæk Services vision om at udbrede kendskabet til deres autoværksted.

Alle skal vide, at vi har et super godt værksted

Fotokonkurrencen finder sted i 45 byer frem til d. 29. november, fordi Super Dæk Service ønsker at udbrede kendskabet yderligere omkring deres autoværksted: – På grund af vores navn kender rigtigt mange os bedst som et dækværksted og ikke som et autoværksted. Det vil vi gerne lave om på, og det kommer ikke af sig selv. Derfor rejser vi rundt i to måneder med budskabet i mange af de byer, hvor vi også har vores værksted liggende, siger marketingdirektør Jesper Sørensen.

Spot bilen i din by

Super Dæk Service er med sine 62 afdelinger en fast bestanddel af mange danske lokalsamfund – ikke mindst i Roskilde.
Her er det afdelingsleder Jesper B. Jespersen, der har fornøjelsen af at være chauffør i Super Værksteds-bilen:

“Det bliver helt sikkert ikke som de fleste af mine arbejdsdage. Jeg glæder mig til at komme ud og møde mine medborgere i Roskilde og ikke mindst se folks reaktion på bilen. Det er ikke hver dag, man ser en bil med en tre meter lang svensknøgle monteret på taget”, siger Jesper B. Jespersen, afdelingsleder i Roskilde,  der også er ansvarlig for at give stafetten videre til Albertslund efter sidste tur torsdag eftermiddag.

Når du har fanget bilen på et foto, deltager du i konkurrencen ved at sende billedet på en mms til 1272 med teksten SUPERBIL.
Du kan også deltage via Super Dæk Services Facebookside, hvor du også kan se billeder fra Super Værksteds-bilens tur rundt i hele landet.

Bilen tager sin sidste tur d. 29. november i Sønderborg, hvorefter en heldig fotograf bliver Kia Picanto’ens nye ejermand.

www.facebook.com/sdsdanmark
www.sds.dk

 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto