Blockbuster i Roskilde genopstår i ny form

Der er gode eventtilbud til kunderne på den officielle åbningsdag, fredag den 28. november.

Hvor går du hen og får penge for den gamle mobiltelefon, når du gerne vil have en ny? Eller din iPad, computer eller spillekonsol og samtidigt have hylderne fyldte med nye film og spil?
Og hvor kan du – her op til jul – købe billige brugte produkter, der er i fin stand, klar til brug og med to års reklamationsret og 14 dages fortrydelsesret?

Svaret er, at den mulighed nu er åben på Støden 5-7 i Roskilde

”Vi glæder os meget til at slå dørene op for kunderne. Tiden er løbet fra en forretning, der kun sælger og udlejer film og spil.
Men ved at købe, klargøre og sælge forbrugerelektronik som mobiltelefoner, tablets og computere sætter vi gang i en handel, der har bred appel til alle moderne forbrugere,” siger Blue Citys adm. direktør Søren Heilmann.

12 nye Blue City forretninger

Med nye investorer i ryggen er han i færd med at opbygge kæden af Blue City-forretninger over det meste af landet.
Foreløbig åbner 12 butikker i hovedstadsområdet, på Sjælland, Fyn og i det midt- og sydjyske område. Det giver arbejde til i alt ca. 100 personer – alene 7-8 i Roskilde.

Åbningstilbud:

Blue City-forretningen på Støden 5-7 i Roskilde markerer sin åbning med gode tilbud og en ekstra bonus til de kunder, der indleverer/sælger elektronik på den officielle åbningsdag fredag den 28. november.

Læs mere om Blue City på www.bluecity.dk

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto