Roskilde Frømandsklub inviterer til intro aften og prøvedyk

Dykkerkursus

Roskilde Frømandsklub holder introduktionsaften til dykkerkursus

tirsdag den 13. januar 2015 kl. 19:30 i klubbens lokaler på Strandvejen 18 i Veddelev

Torsdag den 15. januar 2015 er der mulighed for et prøvedyk i Maglegaardsbadet mellem kl 20:00 og 21.30. Man kan møde op på stedet med badetøj og håndklæde. Vil man være sikker på en plads, skal man tilmelde sig på klubbens hjemmeside.

Der kræves ingen forkundskaber for at kunne starte på dykkerkurset og tidligere kursister har varieret aldersmæssigt mellem 15 og 58 år. Eneste krav er et normalt helbred og en rimelig kondition.

Uddannelse og dykkerture

I de sidste par år har Roskilde Frømandsklub uddannet 30 nye dykkere, heraf 10 kvinder, hvilket viser, at også kvinder nu i høj grad har taget fritidsdykningen til sig. Udover den egentlige dykkeruddannelse tilbydes der kurser i livredning, speedbådskørekort og førstehjælp.

Hver måned arrangeres der dykkerture i danske farvande og 2-3 udlandsture i løbet af året. Uddannede sportsdykkere er også meget velkomne og kan indmeldes direkte i klubben, årskontingent er 1200,- kr. for seniorer.

Kluben er for hele familien

Klubben bestræber sig på at være åben for hele familien og klubben har uformel klubaften hver Onsdag fra kl 19:30 i egne lokaler i ”Brinchhjem” ved Strandvejen 18 i Veddelev. Den første onsdag i sommermånederne er der fælles grillaften.

Yderligere oplysninger kan fås på www.r-f.dk

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto