Kevin rygtes til Indycar

Kevin Magnussen står nu og træder vande og tænker på hvad han skal gribe fat i. Ifølge Kevin, kan han selv vælge hvad han skal beskæftige sig med i 2015 sæsonen. Flere bolde er i spil og rygtebørsen har mange interessante bud. Ingen rygter kan dog matche en ægte F1 racer og Kevin har selv tydeligt tilkendegivet, at han kun vil beskæftige sig med race på absolut topplan.

Mange rygter om Kevin’s fremtid

Grundet den nye mortor producent Honda, der leverer motorer til Mc Laren i år, gik der rygter om den Japanske GT serie. Der var han dog selv hurtigt ude og afvise at det ikke var interessant for ham. Også DTM har været nævnt (Deutche Touringcar Meisterschaft)  har været nævnt.

Nu er der dog et lidt varmere alternativ i form af det amerikanske Indycar der er amerikanernes svar på F1.

Andretti Autosport, Indycar

Andretti Autosport, ledes af Michael Andretti. Michael Andretti kørte sel v for netop Mc Laren’s F1 team sammen med Senna, tilbage i 1992. Her fik den unge mand en kontrakt i september måned hvor han  kvitterede med at crashe bilen efter kun 3 omgange. Det blev til en meget kort F1 karriere, da Ron Dennis (Mc Laren team chef) valgte at tage Mika Häkkinen ind i stedet for.

Derfor var det et dramatisk farvel til Michael Andretti  og luften har været kold imellem Michael og Ron lige siden.

Andretti Autosport er ansvarlig for udviklingen af Honda’s aero kit i Indycar serien. Med Honda er der nu kommet et link imellem Ron og Michael som Kevin Magnussen måske kan drage nytte af. Vi må se om 20 år læger alle sår og om Kevin Magnussen derfor ender hos Andretti Autosport som én af 3-4 andre kørere for teamet.

Indycar serien består af i alt 17 løb og Andretti Autosport teamet har allerede skrevet kontrakt med tre andre kørere: Ryan Hunter-Reay (Indy500 vinder 2014), Marco Andretti (Michael’s søn) og årets rookie (nye kører) Carlos Munoz.

 

kilde: www.racer.com

 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto