Større aktivitet i ejendomshandel hos Ege

Helt ude af krisen er vi bestemt ikke, men der er nu større aktivitet på vort boligmarkedet. Året 2014 sluttede med større aktivt på salgssiden hos os, end starten af 2014.

Flere købere er kommet og frem og vi gennemførte langt flere handler i sidste halvdel af 2014, end første halvdel. Ja, en af mine butikker kan endda meddele om 25% større salg i 2014 end 2013. Og her i 2015 er vi allerede nu i fuld gang med at lave Købsaftaler , så vi er da optimistiske for 2015.

Ny lov ved salg af bolig

Vi fik jo ny lov, LOFE, om forbrugerbeskyttelse pr. 1. januar i år. Iflg. denne nye lov skal vore salgsopstillinger alene indeholde oversigt over ejerudgifter på huset, d.v.s. Ejendomsskatter, forsikringer, grundejerforening, ejendomsværdiskat.

Dette betyder jo så, at de gamle kendte oplysninger om brutto/netto er udgået af salgsopstilling, idet køber så alene skal få terminsydelsen beregnet i deres bank/kreditforening.

Endvidere skal salgsopstillingen oplyse om det beregnede varmeforbrug iflg. energimærkningen. Det faktiske forbrug i ejendommen kan udmærket være langt lavere end det beregnede.

Derfor noterer vi yderligere, hvad det faktiske forbrug er, således at køberen er bekendt med de faktiske forhold. Den nye salgsopstilling er lavet af Dansk Ejendomsmæglerforening samråd med forbrugerorganisationen TÆNK. Personligt mener jeg, at det er synd for forbrugeren, at begrebet brutto/netto er udgået.

Ellers er vi jo kendt for vort ”Ege-træ”, vore orangeskilte og vor mange år og mange handler på ejendomsmarkedet. Pt. har vi anslået 120 ejendomme til salg og alene i år har vi allerede lavet salgstjek til 20 familier, som ønsker at sælge i 2015.
Vor hjemmeside eges.dk er flittigt besøgt og denne hjemmeside giver god info om vore aktiviteter. vi takker for de mange henvendelser til vore butikker, og tilliden til os.

Vore boligbutikker i: Roskilde, Lejre/Hvalsø og Bramsnæs , er således kommet godt fra start i 2015 og Vi ser positivt på fremtiden. Et forsinket Godt Nytår ønskes til Jer alle.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto