Vinylevent på højttalerfabrikken: Plademesse med god lyd

Det kan højttalerkonstruktøren Ole Witthøft tilbyde, når System Audio for første gang inviterer til en ganske særlig vinylevent på højttalerfabrikken i Roskilde.

Det sker lørdag den 25. april 2015 mellem kl. 10 og 15 på virksomhedens adresse på Klosterengen 137 L i Himmelev

Der vil også være lejlighed til at høre et foredrag om Eik Skaløe og den netop genudsendte “Hip” og kaffevognen Freunde bliver parkeret inde på lageret, så vinylelskerne kan få sig en kop kaffe, the, lidt at spise og et sted at mødes.
Desuden vil der være masser af gratis P-pladser og naturligvis fri entré.

Vinyl møder testvinder

Bag messen står Ole Witthøft og ‘vinylafficionado’ Peter Solak. Samtlige borde er solgt, så der bliver en masse at grave i for entusiasterne, der med garanti også får mulighed for at lytte til nogle af de bedste højttalere, der findes på markedet. Sidste år blev et af virksomhedens højttalersystemer, “SA saxo 1 active”, kåret som årets bedste højttaler af testmagasinet Lyd & Billede.

Vi er selv vinylentusiaster, så vi ved, hvordan en god plade og en god pladespiller lyder på et af vores egne systemer, men i bund og grund er det jo op til folk selv, om de vil streame musikken eller om de har den på en CD.

Lige nu har grammofonpladerne fået et comeback, som den store interesse for vores messe allerede vidner om. Derfor glæder vi os som små børn til vores messe, hvor der ikke kun er mulighed for at få en rigtig god skive med hjem, men også at opleve musikken i dens rette element. Det kan man, så vidt jeg ved, ikke ret mange andre steder i Danmark, siger Ole Witthøft.

Sjældne samlerobjekter

Vi har 20 private pladesamlere, der sælger af deres vinylplader. Nogle af dem medbringer sjældne udgivelser og samlerobjekter, så det bliver rigtig spændende at se, hvad de har med.

Vi har lavet en gruppe på Facebook, hvor pladekøberne eksempelvis kan udfordre pladesælgerne og spørge ind til deres udvalg. System Audios Facebookgruppe hedder “Plademesse på højttalerfabrikken“.

Læs også på www.system-audio.com.

Program for dagen

  • Kl. 11.00 Sådan får du bedre lyd fra din pladespiller, uden det koster dig en krone. v/Klaus Reibke
  • Kl. 11.30 Sådan får du mere ud af dine højttalere, helt gratis. v/ Henrik Høxbro
  • Kl. 12.30 Forfatter Jan Poulsen fortæller Eik Skaløe, kultfiguren bag Steppeulvene
  • Kl. 13.30 Sådan får du bedre lyd fra din pladespiller, uden det koster dig en krone. v/Klaus Reibke
  • Kl. 14.00 Sådan får du mere ud af dine højttalere, helt gratis. v/ Henrik Høxbro
Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto