Madevents på Roskilde Festival

Streetdinner i smatten, italiensk supper club, lægeordinerede skumfiduser, et historisk kagebord udviklet i samarbejde med Nationalmuseet, lydløse middage og muligheden for at komme i køkkenet med en michelinkok. Sanserne, fællesskabet og madglæden er årets hovednavne på Roskilde Festivals plakat over madoplevelser.

Det er efterhånden ved at være slået fast, at maden på Roskilde Festivalen handler om meget mere end at blive mæt. 2015 er ingen undtagelse og festivalen byder for femte år i træk på et madprogram fyldt med skæve, inspirerende, øjenåbnende og naturligvis utroligt velsmagende madoplevelser for de sultne og nysgerrige festivaldeltagere.

Langborde, fælleskøkkener og involverende events

Det konceptuelle madlaboratorium Bite Me Crew inviterer til fælles madlavning og -spisning ”streetdinner-style” i campingområdet, og for fjerde år i træk kan festivalgæsterne få fingrene helt ned i de økologiske grøntsager i folkekøkkenet FoodJam i City Centre East. Her kan man med hjælp fra gastronomiske vejledere – heriblandt et par michelinkokke som fx Henrik Yde og Dak Laddaporn fra Restaurant Kiin Kiin – lave sig et lækkert økologisk måltid mad for en flad halvtredser.

Høresansen bliver udfordret i en lydløs fællesspisning, og sammenhængen mellem smage- og høresans kan yderligere udforskes i lydinstallationen ”Taste the Change of Sound”. Hvordan farver påvirker smagsoplevelser kan opleves, når mesterkokken Jacob Mielcke serverer retter baseret på de fem grundsmage i tekstildesigneren Margrethe Odgaards farverige univers.

Madglæden og videnskaben mødes for alvor, når isnørderne fra ISTID åbner Madeventprogrammet More Than Eating på ”Podiet” med et nitrogen-fyldt ishow.

Tjek hele programmet med madevents og hold dig opdateret om ændringer på:

Facebook

FoodEvents

 

 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto