Orange JazzDay i Viby på lørdag

Som optakt til Roskilde Festival, hvor ”go orange” også breder sig til Roskilde Syd, giver Viby JazzDays 2015 den en ekstra skrue.

Det danske band JazzFive tager en afstikker fra Riverboat Jazz Festival i Silkeborg for at sætte Viby i nutidig New Orleans stemning.

 

 

JazzFive med kant, nerve og humor

JazzFive består af Johan Bylling Lang (altsax og barytonsax), Jeppe Zacho ( tenorsax), Jonas Starcke (bas/vokal), Stefan Andersen (trommer/vokal) og Esben Hillig (Piano). Bandet leverer et unikt show med funky 2nd line grooves, blues, shuffle og jazz’n’roll. De spiller kendte numre med kant, nerve og humor. Dertil kommer bandets egne numre, som lægger sig op af forbilleder som Jon Cleary, Dr. John, The Meters og Fats Domino.

I 2014 tog JazzFive til New Orleans og indspillede deres femte album “Belleville Street”, hvor lyden af Mardi Gras fest, street brasband og søndagsgospel i kirken blev forenet med JazFives egen stil.

Koncerten med JazzFive er gratis og foregår på Cosmosgrunden bag CosmosHallen midt i Viby. Der kan købes øl,vand,vin og kaffe.

Det bliver en oplevelse for hele familien. I CosmosHaven er der særlige aktiviteter for børn. Kl. 11-12 arrangerer Åbakkens 4H kaninhop. I haven er der også boder med børnedrikke og bålbrød, og der er mulighed for leg.

JazzFive-koncerten er den anden af fire JazzDays, som denne sommer arrangeres i samarbejde mellem Viby Musikforening og KulturCosmos.

Næste koncert bliver lørdag 8. august med INSP!JAM

Den 19. september optræder Henning Munk og Plumperne.

Arrangementerne støttes af Roskilde Kommunes Kulturpulje og ZebraBy.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto