Fisketips og historier fra barske stenalderjægere

Weekenden den 12.-13. september sættes der fokus på forhistoriens fiskere.

Danmarks søer, fjorde og vandløb indeholder en utrolig mængde ressourcer.
Fra tidernes morgen, eller i hvert fald helt tilbage fra jægerstenalderen, har mennesker udnyttet det skatkammer, som findes under vandoverfladen.

  • Men hvordan smager fisk tilberedt som i stenalderen egentlig?
  • Og hvordan fik de snarrådige jægere dem på krogen?

Begge dele kan man få svar på, når Laurent Mazet og hans kollegaer den 12.-13. september hopper i stenaldertøjet og inviterer til en weekend fyldt med frisk fisk og forhistoriske fangst-råd.

Du kan også fiske!

Både lørdag og søndag kan publikum forkæle smagsløgene med boblende bouillabaisse a la dansk stenalder, ligesom alle interesserede kan forsøge sig med at lave deres egne fiskekroge i træ og torne fra tjørnebusken.

Er man ikke til fangsthistorier og fiskesuppe kan man tage på fodringsrunde med Sagnlandets landbobønder, gå forbi de historiske værksteder eller prøve kræfter med spydkast, bueskydning og de mange andre aktiviteter.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto